Esmer ve alımlıyım diyorsanız, burada toplanalım..

kızım biz çakma esmer deilizzz boyaya ihtiyacımız yok kii allama şükürler olsunnnn allah vergisii esmerimmm
Kız yok tabı boyaya esmer olmak ıcın ıhtıyac ama bende boyalıyımmm :)))))
Ama esmerlıgım baki kalacak renkde boyalı
kızlar allık alıcammm amaaaaa ne renk alsam karar veremedim yaaaa turuncuuu istiorummm amaaaa gider mi acaba bana daha önce hiç kullanmadım turuncu allıkkk
Hıc denemesende al kız bı dene severım marjınal renklerı turuncu allık bak bende hı c denememısdım bı bakmalı aslında

bende denemedim ama denicem galibaaa esmerim yaaa turuncu gider gibi bana sankiii

kısss esmerlere şeftali tonu allık süper gidiyor ha..
ben kullanıyom süper oluyo vallah...

Saçların ne renk?Ona gore turuncu uygunmu degılmı bak ama evet seftalı harıka oluyoo

evet canım benim cadı oluyor kendileri...
evde ellemedik yer bırakmadı...
sağol canım benim.cümlemizinkini..

Kızz dur daha ıyı gunlerın daha da buyusun arayacaksın bu ellemedık yer bırakmadıgı zamanlarını
offff yaaa aşkım askerden gelse de bende evlensem artık benim de bi cadım olsaa yaaaa
Oyyy oy gelsede dugun gorsekkkkk

Cadıya ver supurgeyı az ucsun dolassın
ne süpürgesiiiiiiii biberonnn ağzında geziooo cadıııı

Aaaa turuncu yakısır o zaman tam sıradışı dene mutlaka

denicem yaaaaaa mutlaka hem de çok merak ediorum sonuç nasıl olacak makyajı da ben genel de siyah beyaz yaparım pekk renkliii makyaj sevmem far falan renkli kullanmam ben

evet evet yaaa son 165 günnnn

Haydi esmer şekerler bana musade.
Kız okuldan gelınce dısarı cıkıcaz anca hazırlanırım son 20 dakıka:94:

he ya gelsede düğün görsek.
düğün nasıl oluyor unuttum valla.
şöyle bi kurtlarımızı döksek ne güzel olur be...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…