- 17 Şubat 2008
- 2.724
- 2
- 46
-
- Konu Sahibi angelgozde
Kız yok tabı boyaya esmer olmak ıcın ıhtıyac ama bende boyalıyımmm :)))))kızım biz çakma esmer deilizzz boyaya ihtiyacımız yok kii allama şükürler olsunnnn allah vergisii esmerimmm
Hıc denemesende al kız bı dene severım marjınal renklerı turuncu allık bak bende hı c denememısdım bı bakmalı aslındakızlar allık alıcammm amaaaaa ne renk alsam karar veremedim yaaaa turuncuuu istiorummm amaaaa gider mi acaba bana daha önce hiç kullanmadım turuncu allıkkk
Kız yok tabı boyaya esmer olmak ıcın ıhtıyac ama bende boyalıyımmm :)))))
Ama esmerlıgım baki kalacak renkde boyalı
ohhh ne kadar güsellll yaşasın o zaman
Hıc denemesende al kız bı dene severım marjınal renklerı turuncu allık bak bende hı c denememısdım bı bakmalı aslında
şeftalii bende kullanıom cnmm ama turuncu biraz daha iddalı yaaa ondan şeyettiydimmkısss esmerlere şeftali tonu allık süper gidiyor ha..
ben kullanıyom süper oluyo vallah...
şeftalii bende kullanıom cnmm ama turuncu biraz daha iddalı yaaa ondan şeyettiydimmhem sen nerdesin bakayımmm göremedim dün burda ben seniii
Saçların ne renk?Ona gore turuncu uygunmu degılmı bak ama evet seftalı harıka oluyoo
kıss benim cadının yüzünden yazamıyomki..
bırakmıyo pcye oturim..
saçlarım koyu kestane siyaha yakın yani cnmm
resimde ki senn cadın mıııı çok şekermişşş allah bağışlasın cnmm
Cadıya ver supurgeyı az ucsun dolassınkıss benim cadının yüzünden yazamıyomki..
bırakmıyo pcye oturim..
Aaaa turuncu yakısır o zaman tam sıradışı dene mutlakasaçlarım koyu kestane siyaha yakın yani cnmm
[/SIZE][/FONT][/I][/B]
offff yaaa aşkım askerden gelse de bende evlensem artık benim de bi cadım olsaa yaaaaevet canım benim cadı oluyor kendileri...
evde ellemedik yer bırakmadı...
sağol canım benim.cümlemizinkini..
evet canım benim cadı oluyor kendileri...
evde ellemedik yer bırakmadı...
sağol canım benim.cümlemizinkini..
Oyyy oy gelsede dugun gorsekkkkkoffff yaaa aşkım askerden gelse de bende evlensem artık benim de bi cadım olsaa yaaaa
Cadıya ver supurgeyı az ucsun dolassın
ne süpürgesiiiiiiii biberonnn ağzında geziooo cadıııı
Aaaa turuncu yakısır o zaman tam sıradışı dene mutlaka
Kızz dur daha ıyı gunlerın daha da buyusun arayacaksın bu ellemedık yer bırakmadıgı zamanlarını
ehehehe bebekken çok tatlı oluolarrr amaaaa çok seviorum ben çocuklarıı
Oyyy oy gelsede dugun gorsekkkkk
offff yaaa aşkım askerden gelse de bende evlensem artık benim de bi cadım olsaa yaaaa
Kızz dur daha ıyı gunlerın daha da buyusun arayacaksın bu ellemedık yer bırakmadıgı zamanlarını
ayy bu iyi zamanlarıysa ben hiç almim diğer zamanlarını...
canımı okuyor valla.
sinir hastası oldum çıktım bu yaşta..
Oyyy oy gelsede dugun gorsekkkkk
hayırlısı tabiiii cnmmm ama çok özledim yaaaaainş canım benim...
hadi bakalım hayırlısı...
düğünüme gelirrr göbek atarsın o zaman su perimmmmhe ya gelsede düğün görsek.
düğün nasıl oluyor unuttum valla.
şöyle bi kurtlarımızı döksek ne güzel olur be...
düğünüme gelirrr göbek atarsın o zaman su perimmmm
bursadaym ben bi düğünüm bursa da bi düğünüm orduda olcakayy valla ne güzel olurdu..
nerdensin sen...