• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esmer ten kokusu?

minidamla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
475
195
103
36
Arkadaşlar her ten rengine aynı koku yakışmıyor. ben uzun süredir calvin klein euphoria kullanıyorum, siyah orkideli bir kokusu var. kokudan sıkıldım ama değiştirmeye cesaret edemedim. esmer ten için önerebileceğiniz koku var mı?

Esmer ten değilde özellikle bize ne tür kokular sevdiğini söyleyebilirsen ona göre tavsiyede bulunabiliriz.. Başka bir konuyada yazdım esmer ten beyaz ten diye bi ayrım mantıklı gelmiyor bana bu tamamen kişinin ten yapısıyla alakalı bir durum.. ;)

hmm.. hiç bu açıdan düşünmemiştim.
ben sanırım hafif kokulardan hoşlanıyorum ama coşkulu çiçek kokuları değil. ya da ne bileyim net çilek kokusu, vanilya kokusu gibi kokladığın an aromasını anlayacağın kokuları sevmiyorum. imza koku derdinde değilim de koklayana hemen herkesten tanıdık gelmesin istiyorum.

Bu tene göre parfüm olayı yeni mi çıktı ya :D her ten için başlık açıldı beyaz,buğday,esmer :D sana dior hypnotic poison edt olanını önerebilirim bu arada.

hmm.. hiç bu açıdan düşünmemiştim.
ben sanırım hafif kokulardan hoşlanıyorum ama coşkulu çiçek kokuları değil. ya da ne bileyim net çilek kokusu, vanilya kokusu gibi kokladığın an aromasını anlayacağın kokuları sevmiyorum. imza koku derdinde değilim de koklayana hemen herkesten tanıdık gelmesin istiyorum.
Kenzo amour tavsiye ederim canım sana ben net bi kokudur :KK19:

Bu tene göre parfüm olayı yeni mi çıktı ya :KK70: her ten için başlık açıldı beyaz,buğday,esmer :KK70: sana dior hypnotic poison edt olanını önerebilirim bu arada.
Evet kuzum bende şaşırıyorum aslında beyaz ten esmer ten kokusu diye bişey yok bana göre kuru cilt ve yağlı cilt olarak düşünebilirim mesela kuru ciltte parfüm fazla kalmaz kalıcı olmaz çünkü bu nedenle ağır kokular kullanabilirler vanilyalı baharatlı vs. çünkü koku kaldıkça hafifler kuru tende.. yağlı ciltte ise parfüm uzun süre kalabilir ağır kokular kesinlikle kullanmamalılar çünkü koku durdukça ağırlaşır yağlı ciltte hacı yağı gibi acımsı kokar hafif çiçeksi kokular kullanmalılar.. bende böyle düşünüyorum mesela :))

Evet kuzum bende şaşırıyorum aslında beyaz ten esmer ten kokusu diye bişey yok bana göre kuru cilt ve yağlı cilt olarak düşünebilirim mesela kuru ciltte parfüm fazla kalmaz kalıcı olmaz çünkü bu nedenle ağır kokular kullanabilirler vanilyalı baharatlı vs. çünkü koku kaldıkça hafifler kuru tende.. yağlı ciltte ise parfüm uzun süre kalabilir ağır kokular kesinlikle kullanmamalılar çünkü koku durdukça ağırlaşır yağlı ciltte hacı yağı gibi acımsı kokar hafif çiçeksi kokular kullanmalılar.. bende böyle düşünüyorum mesela :))
Valla ben açık buğdayım ama şimdiye kadar kendimde hiç öyle ten kokusu falan ayırt etmedim :D genelde parfümler tenimde kalıcı oluyor herhalde o yüzden sıkıntı olmadı benim için :D

ben lancome midnight rose yi kullanıyorum yılbaşı indirimden iki set birden almıştım çok memnunum esmer tenlilere gidebilir

Back
X