Piercing, Hızma Esmer kıza piercing :)

alomelo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
26
0
Artık liseyi bitirdiğime göre bana yeni bir ben lazım dedim ve başladım işe koyulmaya :KK8:

Bu sene üniversiteye başlicam inşallah kızlar bu yüzden kendimde değişiklikler yapmak istiyorum. :KK52: Öncelikle esmer bi tene sahibim saçlarım belime geliyo kestirmeyi düşündüm ama kıyamadım açıkçası. Birsürü şey geldi aklıma ama en son piercing de karar kıldım. Şimdi yardımlarınızı bekliyorum. Esmer tene sahip biri olarak kaşta mı yoksa dudakta mı güzel durur piercing kızlarr :KK17:

Bence piercing taktırmak yerine saç rengini değiştirebilirsin. Piercingle çok büyük bi değişiklik olacağını sanmıyorum ama her yeni saçta başka bir kadın hesabı saç renginle değişebilirsin. İlle de piercing diyosan esmersin madem burnunda çok daha güzel durur :)

Esmer kilolu arkadasimin kasindavar
Beyaz kilolu arkadasimin dudaginda var
Bu sekilde alistigi icingozum sanirim kasini deldir derim:-D

Artık liseyi bitirdiğime göre bana yeni bir ben lazım dedim ve başladım işe koyulmaya :KK8:

Bu sene üniversiteye başlicam inşallah kızlar bu yüzden kendimde değişiklikler yapmak istiyorum. :KK52: Öncelikle esmer bi tene sahibim saçlarım belime geliyo kestirmeyi düşündüm ama kıyamadım açıkçası. Birsürü şey geldi aklıma ama en son piercing de karar kıldım. Şimdi yardımlarınızı bekliyorum. Esmer tene sahip biri olarak kaşta mı yoksa dudakta mı güzel durur piercing kızlarr :KK17:

Benim de dudagimda oldugu icin belki, dudak bence. :)

Bir de hangi bölümde okuyacagin belli olmadan görünen yerlerine piercing yaptirma bence, ilerde is hayatinda basina bela olmasin. :KK34:

Ekleme: @Sda01 arkadaslarindan bahsederken, kilolu sifatini kullanman cok tuhaf geldi.

Son düzenleme:

kendinde yapacağın değişiklikler sonradan pişman olacağın değişiklikler olmasın da.. bir de kendinde yapacağın değişikliklerin sadece piercing saç başla sınırlı ve sığ olması düşünceni değiştirerek başlayabilirsin..

yani üniversiteye başlayınca hemen özgür kız imajı çizmek değil asi kız imajı çizmek değil yapman gereken... üniversite eğitim kurumu, podyum da değil.. tabiki de güzel olmak bakımlı olmak güzel birşey ama illa yüzünü deldirerek olmaz bu..

farklı olmak istiyorsan herkes gibi olma.. yani iyi eğitimli, düzgün giyimli, düzgün karakterli olman yeterli bence.. :KK34:

Benim de dudagimda oldugu icin belki, dudak bence. :)

Bir de hangi bölümde okuyacagin belli olmadan görünen yerlerine piercing yaptirma bence, ilerde is hayatinda basina bela olmasin. :KK34:

Ekleme: @Sda01 arkadaslarindan bahsederken, kilolu sifatini kullanman cok tuhaf geldi.

Kilolu diye belirttim cunku fikrimi onlarin yuzune gore soyledim :-)
Yani o yuzlere yakistirdigim icin belirtmek istedim sadece kotu bir anlam yok :-)

X