Esmer güzelim babaanne oluyor:)

Esmer ablacım ne güzel ne sevinçli bir haber hele de ilk olması senin için ayrı bir mutluluk olsa gerek.Allah tamamına erdirsin inşallah...................

Esmer ablacım ne güzel ne sevinçli bir haber hele de ilk olması senin için ayrı bir mutluluk olsa gerek.Allah tamamına erdirsin inşallah...................
amin canım amin isteyen herkese versinnn allahımtşk ederimmmmolumunekankayizsmile
esmer ablacım..
gozunuz aydın dılerım saglıcakla kucagınzıa almak nasıp olur..
tebrık ederım..

tşk ederimm canlarımm ilk torunum henüzz ay çok sevinçliğimmmmm:ecrin_bebek:

aneeee ayyy nasıl sevindiimmm esmeriimm kızzz gözün aydın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah inşallah.
ilk göz ağrın gelecek desene,hadi hayırlısı canım.çok tatlı şeyler inan. :ecrin_bebek:

aa hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
ne güzel ya genç yaşta babaanne olmak hadi hayırlı doğum haberleri vermek de nasip olsun ablam

canımsın irnam sağlıkla gelsinnnnn
evet ilklertatlıolurrrrinş sağ selim kucağımıza alsakkkolumunekankayizsmile

aa hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
ne güzel ya genç yaşta babaanne olmak hadi hayırlı doğum haberleri vermek de nasip olsun ablam
tşk ederim canım benimm daha erken gelinimmm küçük inş hayırlısıyla kuçağımıazaaa
alırızz darısı tüm istiyenlereeolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ablacım oğlun ne zaman evlendide torun geliyor hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayaı nasip etsin ablam bu arada bende 2. bebeğimi bekliyorum

ablacım oğlun ne zaman evlendide torun geliyor hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayaı nasip etsin ablam bu arada bende 2. bebeğimi bekliyorum

ayy dileğim sorma ikiside küçük ya ama allahtan bize süpriz bebek geliyor bizde beklemiyorduk canım dileğimmm
tşk ederim iyi dileklerin içinnnolumunekankayizsmile

canım benim ne mutlu bir haber allah tamamına erdeirsin güzel babaanne hayırlı olsun darısı başımıza

oyyyyyyy oyyyyyyyyyyy baksen esmerlerlerin en güzeli babanne oluyomuşta engeç benim haberim olmuş yavvvvvvvvvvv ben nerdeydim niye duymadım daha şimdi tesadüfen gördüm canım benim rabbim saglıkla kavuştursun bebeginize analı babalı büyütün küçük falan degil ben 16 yaşında dogurdum kızımı aslanlar gibi ana heryaşta anadır rabbim hediye etmiş demekki şimdi sevinmek zamanı hadi esmerim darısı başıma

tşk ederim tombişimmmm bizim zamanımızda yaş onemli değildiiiii bende 16 tısında doğurdummmmmm sağol bi denemmmmm

canım benim ne mutlu bir haber allah tamamına erdeirsin güzel babaanne hayırlı olsun darısı başımıza

sağol amin canım inş darısı başınızaaaaolumunekankayizsmile
ablam nasılsınnnn olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…