Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım amin isteyen herkese versinnn allahımtşk ederimmmmolumunekankayizsmileEsmer ablacım ne güzel ne sevinçli bir haber hele de ilk olması senin için ayrı bir mutluluk olsa gerek.Allah tamamına erdirsin inşallah...................
esmer ablacım..
gozunuz aydın dılerım saglıcakla kucagınzıa almak nasıp olur..
tebrık ederım..
Esmerim hayırlısı olsun İnşallah...Gözünüz aydın
Anne olmak isteyen herkese Allah nasip etsin İnşallah
ay sağol ank
yapmazmıyımmm yaparım
neler yaparımmmm ilk torunummm
aneeee ayyy nasıl sevindiimmm esmeriimm kızzz gözün aydın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah inşallah.
ilk göz ağrın gelecek desene,hadi hayırlısı canım.çok tatlı şeyler inan. :ecrin_bebek:
ay neler yaparsın şimdi bebeğe sen ayyy bende istiyom torunum olsun diye ama çok var daha
tşk ederim canım benimm daha erken gelinimmm küçük inş hayırlısıyla kuçağımıazaaaaa hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
ne güzel ya genç yaşta babaanne olmak hadi hayırlı doğum haberleri vermek de nasip olsun ablam
ablacım oğlun ne zaman evlendide torun geliyor hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayaı nasip etsin ablam bu arada bende 2. bebeğimi bekliyorum
tşk ederim tombişimmmm bizim zamanımızda yaş onemli değildiiiii bende 16 tısında doğurdummmmmm sağol bi denemmmmmoyyyyyyy oyyyyyyyyyyy baksen esmerlerlerin en güzeli babanne oluyomuşta engeç benim haberim olmuş yavvvvvvvvvvv ben nerdeydim niye duymadım daha şimdi tesadüfen gördüm canım benim rabbim saglıkla kavuştursun bebeginize analı babalı büyütün küçük falan degil ben 16 yaşında dogurdum kızımı aslanlar gibi ana heryaşta anadır rabbim hediye etmiş demekki şimdi sevinmek zamanı hadi esmerim darısı başıma
canım benim ne mutlu bir haber allah tamamına erdeirsin güzel babaanne hayırlı olsun darısı başımıza
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile tşkcanım benim çok iyiyim inş torununu sağlıkla kucağına alırsın öpüyorum