• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama esmer bir tene.. ?

Almira_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
40
0
86
İstanbul
Oncelıkle herkese meraba(:
Ben 16 yasındayım, esmerim.. Baya esmer yerimseniben
Siyah kıvırcık saclarım var.. Ama siyahtan cok sıkıldım zaten siyah kıvırcık sevmemde..
Bir sekilde acmak istiyorum sacımı.. Ama esmer tene ne renk gider bi fikrim yok..
Cikolara kahve düsünüyorum..
Yada papatya suyuyla acmayı düsünüyorum tatile cıkınca ama siyah saca nasıl olur bi fikrim yok:umursamaz:
Uçlarını da boyayabilirm ama dediğim gibi bi renk yok aklımda.. Sanki esmere sadece siyah yakışır gibi bi düşünce oluştu kafamda komik olurmuyum acaba kaydirigubbakcemile3
Yardımcı olursanız sevinirim kaydirigubbakcemile4

bence 16 yaşında saçlarını boyatma çok pişman olursun cnm
ben boyatmıştım ordan biliyorum
sonra okuldan kızmışlardı okullar açılınca tabi
bi daha boyatmak zorunda kaldım koyu renge.
saçlar yıpranıyor.

foto cok net cıkmamış ama bence dore khve fln ypabilirsin illa siyah olucak die bi şart yok cok ta tatlı olur cnm bnce

canım bence de kahve tonlarına boyatabilirsin..hem çok dikkat çekici bi değişiklik olmaz, hem yaşına gider, hem de saçına güzel bi parlaklık verir..sadece uçlarını da hafif açtırabilirsin, güneşten açılmış gibi, doğalmış gibi...hem saçına da daha az zarar verirsin.

Cok tesekkurler önerileriniz için.. Papatya hiç mi etki etmez ya şimdi boya için annemden nası izin alıcağımı da bilmiyorum zaten :) en kötü ihtml gzlice boyatıcam ama kıvırcıklaırm zarar görür düzleşir diyede korkuyorum.. biri öyle korkuttu beni :S

o zaman papatyayı bi dene..sonuçta açmasa bile saçına bi zarar vermemiş olursun. en fazla emeğin boşa gider..denedikten sonra işe yarayıp yaramadığına göre bi karar verirsin artık..

o kadar dikkat çekici bi fark yaratmak istemiyorsan ,sacının aralarına sık olmayan paket attır,

kahve olur kızıl olur..

resim net degıl kuaför emınım yardımcı olucaktır sana..opuyorumnanaktan

bende esmerim,saçlarımı ilk önce bilmediğim bi renge açtım,karamel tarzı bişi oldu
sonra beğenmedim,kahvenin en koyu rengini yaptırdım,kahve tonlar düşün bence
diğer türlü bi garip oluyor..

esmere en çok kızıl ama oda akıo kahve tonları yakışıyor sen yaşında küçük hem doğal hem parlak durur kahve tonlarında bişi yap

Teşekkürler önerileriniz içinn.. Annem çok garip durur esmersin siyah yakışır bitek sana diyo ama alışık olmadığı içinmi öyle diyo bilmiyorum korktum =/

Back