- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
addict bende kullandım ama beğenmedim nedense :)
zaten bizim koku algılayışımızla onlarınki çoook farklı kızlaryani eğer bir erkeği etkilemek için parfüm sıkacaksanız erkeklerin beğendiği kokuları seçin..kızların beğendiği genelde çiçeksi hafif kokular ama erkekler şekerli baharatlı ve vanilyalı kokuları beğeniyor biz kendi beğendiğimizi alırsak sadece kızlar beğenyor inanın test ettim
zaten bizim koku algılayışımızla onlarınki çoook farklı kızlaryani eğer bir erkeği etkilemek için parfüm sıkacaksanız erkeklerin beğendiği kokuları seçin..kızların beğendiği genelde çiçeksi hafif kokular ama erkekler şekerli baharatlı ve vanilyalı kokuları beğeniyor biz kendi beğendiğimizi alırsak sadece kızlar beğenyor inanın test ettim
cinsel hormon salgılarını arttıran şeylere diyorlar canım
yiyecekler kokular... afrodizyak adıyla satılan birçok sey var
şu parfümler o kadar pahaliki insan bin kere düşünüyor alsam mı almasam mı diye 50 ml parfüme 200 tl verip pişman olmak içler acısı bi durum
melekcığım sen kokunu nasıl bulursun bılıyormusun? parfümeri mağazasına gıdıp istedığın tarz kokuyu tarıf et bence onlarda sana yardımcı olsunlar.Ben öyle bulmuştum kokumu.
Bırde parfüm denerken asla açık deneme kokular çok farklı.Belkı matbazelıde açık denemışındır.
gerçi benim söylediğim parfüme yorumuna cevap vermemişsin ama neysee konu sahibesi
benim şuan da kullandığım parfümler cecile iris,caldion,viva cappio,escada sexy graffiti ve birtney spears fantasy
ve aşkımm canım bitanem jagler
kokuları tarif etmem geredkirse cecile iris tam bir yaz parfümü ferah,caldion biraz ağır,sexy grafffiti şeftali gibi kokuyor bana ağır geldi zaten açık parfüm almıştım iyi ki orjinalini almamışım
bayıldıklarıma geleyim britney spears fantasy süper aynı pamuk şekerimsi kokuyor şeker gibi oh miss
amaa jaglerimin yerini bir şeycikler tutmuyor tutamıyorr kokladıkca kendimden geçiyorum bayılıyorum o kokuyaaa yaaaa
britney spears fantasy kullanıyorum ben bu aralar çok güzel şekerli tatlı bir koku
aay cnmm valla görmemişimdir atlamşmdrbakarm şmdi ne yazmıssın ben genelde çiceksi hafif şeyleri seviyorum cnnmm tatlı şekersi myvemsi sevemiyrm
britny ve jagler hariç diğerleini kullandım
çiçeksi istiyorsan sana pastel dolce vita parfümünü öneririm vazgeçemiceksin harika bir koku
burbery wee kend kullandım ben bir de yıllar önce o da çieçğimsi bir koku hoş yani
pembe renkli mi canım o yani vıp si de var emin olmak için sordum birde kalıcı mı edp mi?ve ne kadar aldın tatlım:26:
ANGEL gerçekten etkileyici ve çekici bir koku ve erkekler deil herkes beğeniyor hep soruyorlar kokumu banada yakışıyor eminim sanada yakışıcaktr çok tavsiye ederm şiddetle baharatlı bir koku.......
Dior hypnotic poison bastan cikarici test edildi onaylandibir cok kisi hep hangi parfümü kullandigimi soruyor hatta gecende bi arkadasimda bunu kullaniyor otobüsün söförü bile sormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?