Eşleriniz ve parfümleriniz...

cinsel hormon salgılarını arttıran şeylere diyorlar canım

yiyecekler kokular... afrodizyak adıyla satılan birçok sey var

addict bende kullandım ama beğenmedim nedense :)

zaten bizim koku algılayışımızla onlarınki çoook farklı kızlaryani eğer bir erkeği etkilemek için parfüm sıkacaksanız erkeklerin beğendiği kokuları seçin..kızların beğendiği genelde çiçeksi hafif kokular ama erkekler şekerli baharatlı ve vanilyalı kokuları beğeniyorbiz kendi beğendiğimizi alırsak sadece kızlar beğenyor inanın test ettim

aynen öyleee

o yüzden iki parfumun olcak... birini normal kızlarla falan gezerken birni de kocişin yanında sıkıcaksın

ay gerçekten bu çok doğru işte ama onlrda okadr ağr sewiorki bas ağrısı yapor yaa

şu parfümler o kadar pahaliki insan bin kere düşünüyor alsam mı almasam mı diye 50 ml parfüme 200 tl verip pişman olmak içler acısı bi durum

şu parfümler o kadar pahaliki insan bin kere düşünüyor alsam mı almasam mı diye 50 ml parfüme 200 tl verip pişman olmak içler acısı bi durum

valla cnm km ne derse desin:) açığa km tpki verirse versin her parfümde zararlı şeyler var.. ben açık alıyorum hemen hemn orjiyle bir hatta daha kalıcı ve güsel kokular var

melekcığım sen kokunu nasıl bulursun bılıyormusun? parfümeri mağazasına gıdıp istedığın tarz kokuyu tarıf et bence onlarda sana yardımcı olsunlar.Ben öyle bulmuştum kokumu.

Bırde parfüm denerken asla açık deneme kokular çok farklı.Belkı matbazelıde açık denemışındır.

yok cnm ben açık denerm hep açık alıırm çok hoş kokularda var arkdşlrmda kullanıo orjiye para vermeme ben okadr ama coco ya orjnl baktm sırf senin bukadr övdüğün için ay parfümerilerede anlatıyorum ama yooook anlamıyorlar saçma sapan kokular veriyorlar bana

gerçi benim söylediğim parfüme yorumuna cevap vermemişsin ama neysee konu sahibesi
benim şuan da kullandığım parfümler cecile iris,caldion,viva cappio,escada sexy graffiti ve birtney spears fantasy
ve aşkımm canım bitanem jagler
kokuları tarif etmem geredkirse cecile iris tam bir yaz parfümü ferah,caldion biraz ağır,sexy grafffiti şeftali gibi kokuyor bana ağır geldi zaten açık parfüm almıştım iyi ki orjinalini almamışım
bayıldıklarıma geleyim britney spears fantasy süper aynı pamuk şekerimsi kokuyor şeker gibi oh miss
amaa jaglerimin yerini bir şeycikler tutmuyor tutamıyorr kokladıkca kendimden geçiyorum bayılıyorum o kokuyaaa yaaaa

aay cnmm valla görmemişimdir atlamşmdr bakarm şmdi ne yazmıssın ben genelde çiceksi hafif şeyleri seviyorum cnnmm tatlı şekersi myvemsi sevemiyrm
britny ve jagler hariç diğerleini kullandım

aay cnmm valla görmemişimdir atlamşmdr bakarm şmdi ne yazmıssın ben genelde çiceksi hafif şeyleri seviyorum cnnmm tatlı şekersi myvemsi sevemiyrm
britny ve jagler hariç diğerleini kullandım

çiçeksi istiyorsan sana pastel dolce vita parfümünü öneririm vazgeçemiceksin harika bir koku
burbery wee kend kullandım ben bir de yıllar önce o da çieçğimsi bir koku hoş yani

Son düzenleme:
pembe renkli mi canım o yani vıp si de var emin olmak için sordum birde kalıcı mı edp mi?ve ne kadar aldın tatlım:26:

canım ben açık kullanıyorum inan fiyatını bilmiyorum
bende parfüme çok düşkünüm ve değiştirmek istiyorum
onun için de bu konuyu takip ediyorum bir tane orjinal alacağım bakalım oda ne olacak
jennifer lopezi merak ettim ona bakacağım bi

Dior hypnotic poison bastan cikarici test edildi onaylandi bir cok kisi hep hangi parfümü kullandigimi soruyor hatta gecende bi arkadasimda bunu kullaniyor otobüsün söförü bile sormus

ANGEL gerçekten etkileyici ve çekici bir koku ve erkekler deil herkes beğeniyor hep soruyorlar kokumu banada yakışıyor eminim sanada yakışıcaktr çok tavsiye ederm şiddetle baharatlı bir koku.......

Dior hypnotic poison bastan cikarici test edildi onaylandi bir cok kisi hep hangi parfümü kullandigimi soruyor hatta gecende bi arkadasimda bunu kullaniyor otobüsün söförü bile sormus

inan bunu çok merak ediyorum ama arkdşmdan sıktım açıktı parfüm ama bilinmeyen bi markanın açığıydı önce güsel koktu sonra bildiğin erkek parfümü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…