Eşleriniz ve parfümleriniz...

evet orflme kokuları gerçktn hoş ve kalıcı oluor avona göre bende beğeniyorum ama sürekli fiyatları iniyor çıkıyor felan ben sabit olsun istiyorum uygun fiyata

Haha cok haklisin melekcim:)genc bir kız için aslında yanlış bir parfüm

aynneen :) midem bulandı koklayınca 25 yasndym hala kendime göre bir koku bulamadım biri bitio baska alıorum biri bitio baska alıyorum :))) nişanlımda skldı artık bir kokuda kal diye o yüsden düğüne kadar kokumu bulmaya çlşıorum amaa yoooooookk

yıllardır hep aynı. Burberry Classic parfümüm. ismi gibi çok klasik ve eski bir parfümdür.

ama eşim bayılıyor, onu çok tahrik ettiğini söylüyor bu kokunun

lisedeyken sürekli kulandğm kokuydu:) birde weekend ah ah ama nedense şmdi ağır gibi glmeye basladı bana yakışana yakşıooo

lisedeyken sürekli kulandğm kokuydu:) birde weekend ah ah ama nedense şmdi ağır gibi glmeye basladı bana yakışana yakşıooo

ay yok bence de weekend ağır. hatta burberry' de çok ağır ama seviyorum işte.

hatta artık değiştirsem diyorum, takip edicem burayı

Dogru kokuyu bulmak zor, çünkü herkesin teninde farklı bir kokusu olur. Benim şuan kafamda Dolce gabbana var ama bende farklı bir koku istiyorum, aksi takdirde chanel allurede kalacağım..

Dogru kokuyu bulmak zor, çünkü herkesin teninde farklı bir kokusu olur. Benim şuan kafamda Dolce gabbana var ama bende farklı bir koku istiyorum, aksi takdirde chanel allurede kalacağım..

dolce gabbana ligt blue herkez çok övüo ama açıktan bakmştm ben dpden hoş hafif kalıcı bir koku ama dp bozdu artık dawid walkrden bakıcam bende bu kokuya :))) allure ne kokusu canım

lacoste denedinmi hiç:)

denemedim canım yaa.. diyorum ya başka parfüm kullanmadım manyak gibi

parfümüm de bitmişti. deneyim.. başka var mı önerebileceğin.. ama ben şekerli kokuları hiç sevmiyorum

Son düzenleme:
denemedim canım yaa.. diyorum ya başka parfüm kullanmadım manyak gibi

parfümüm de bitmişti. deneyim.. başka var mı önerebileceğin.. ama ben şekerli kokuları hiç sevmiyorum

şekerli bende sevmem cnm ama pazar günü parfümeriye gittim:) lacoste , gucci envy me , birde adıını bilmiorum ama içinde böğürtlen olan bi koku skmştı koluma hala kokuor oda çok hoŞ:) çiceksi hafif sewerm ben sende öyle sewiorsan bunlara bi bak derim:) gama iş merkznden david walkerden baktım bide sonu boss 'lu biten bi koku vardı adını unuttum ama hugo boss deildi herhalde baska birşey oda güsel kokuodu :) ama en çok aklm lacoste kaldı

armani code...

kac parfum değiştirdim hepsine burun kıvırdı ama bu kokuya eriyor resmen

bir de calvin klein beauty... bunu da sevdi ama hala favorisi armani code

bir de hiç parfüm sıkmadıgım zamanlar tenimin kokusuna da bayıldıgını soyler armani code u bile cok sıktım mı rahatsız olabiliyor

hımm.. pekalaaaa.. mersi canım :)

evet bide o varyaa ten kokusunu sevdklerini sölüolar o ten kokumuzu biz neden alamıyoruz

bu armani codun nesine bayılıyorlar bir anlasamafrodizyak varmış ödüllü koku bildiğim kadarıyla..ben bir ara chiristian dior addict kullanmıştım bir mağazaya girmiştim çalışan çocuk geçtiğim anda bakakaldı ve yanındaki çalışan kızı yanıma gönderip parfümümü sordurdu kız arkadaşına alıcakmışama nedense erkek arkadaşımda böyle bir etki yaratmadı

addict bende kullandım ama beğenmedim nedense :)

canım ben sormustum bunu nişanlıma ben neden almıyorum diye o da surekli senle olan bi kokuyu almaman cok normal demişti haklı sanırım ben de onun ten kokusuna bayılırım tam boynunda boyle muthiş bi koku var tam erkek kokusu işte ama haliyle o da o kokuyu alamıyor

armani code afrodizyak içeren bir koku diyorlar evet, içinde vanilya vardı sanırım o yuzden olabilir... ama erkeklerde genelde olumlu etki bırakıyor sadece sevgilim değil kardeşim kuzenlerim falan da bayılmıştı

erkekleri ceken bir koku kısaca ben de artık sıkıldım yıllardır ama adamım seviyor diye vazgecemiyorum

aman zaten hep onlar seviyor diye vazgeçemioruz bazı şeylerden doğru aslındaa kndi kokumumuzu almamamz normal bu afrdzyk nedir kızlar :))))))) çok duydum ama otrp bi nete yazpte bakmak nasip olmadı yaa posiondada var diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…