- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Kızlarrrrrr huhuuuuuuune çOk şey merak ediyorum düğün yaklaştıkça yaaa
özellikle eşlerinin koku takıntısı olan hanımlara sesleniyorummmm.... eşlerinizz hangi parfümlerinizee bayılıyooor? erkeği böyle hafif çiceksi olmasına rağmen çeken kokularıınız var mı? bunu parfüm yerine açmam lazımdı ama sizn değil eşleriinizi yani erkekleri çeken kokuyu merak ettiğim için buraya açtım yanlşsa kapatırlar konuyu artık napalımm
canım benım nışanlım hafıf kokular sever mesela:)
ben BULGARI BLV, MIRACLE, CHANEL COCO MATBAZEL, DOLCA LIGT BLUE kullanıyorum ve ben beyaz tenlı olduğumdan bende hoş duruyorlar
amaaaan edacım aman bana coco demeeliigt blue ve miracleye bakıcam onları hep unutuyorum yaa
benım kokum aşığım ona çook guzel çook
bende kokumu bulrm inşalah artk yaşlanmadan
hypnotic poison kullanıorum canım ama evli değilim :)
Haha cok haklisin melekcim:)genc bir kız için aslında yanlış bir parfümamaaaan edacım aman bana coco demeeliigt blue ve miracleye bakıcam onları hep unutuyorum yaa
buldunmu buldunmu hangısı?
arşımet gıbı bağırabılırsın buldummmmmmmmmmmmm dıye
canım şaka bır yana hangısı:26:
Ne ben ne de eşim bana parfüm bulamıyorduk. Hadi ben beğensem eşim beğenmez, eşim zaten bişey beğenmiyor. Beraber gittik parfüm almaya. En sonunda artık budur ömür boyu kullanabilirim dediğim bir parfüm buldum. Live Jennifer Lopez. Normalde sanatçı isimli parfümleri beğenmem ama bu bana cuk oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?