• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşleriniz ve parfümleriniz...

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
Kızlarrrrrr huhuuuuuuu :1::1: ne çOk şey merak ediyorum düğün yaklaştıkça yaaa :1:

özellikle eşlerinin koku takıntısı olan hanımlara sesleniyorummmm.... eşlerinizz hangi parfümlerinizee bayılıyooor? erkeği böyle hafif çiceksi olmasına rağmen çeken kokularıınız var mı? bunu parfüm yerine açmam lazımdı ama sizn değil eşleriinizi yani erkekleri çeken kokuyu merak ettiğim için buraya açtım yanlşsa kapatırlar konuyu artık napalımm :1::1:

Kızlarrrrrr huhuuuuuuu :1::1: ne çOk şey merak ediyorum düğün yaklaştıkça yaaa :1:

özellikle eşlerinin koku takıntısı olan hanımlara sesleniyorummmm.... eşlerinizz hangi parfümlerinizee bayılıyooor? erkeği böyle hafif çiceksi olmasına rağmen çeken kokularıınız var mı? bunu parfüm yerine açmam lazımdı ama sizn değil eşleriinizi yani erkekleri çeken kokuyu merak ettiğim için buraya açtım yanlşsa kapatırlar konuyu artık napalımm :1::1:

canım benım nışanlım hafıf kokular sever mesela:)
ben BULGARI BLV, MIRACLE, CHANEL COCO MATBAZEL, DOLCA LIGT BLUE kullanıyorum ve ben beyaz tenlı olduğumdan bende hoş duruyorlar:16::16::16:

amor kullanıyorum bende...
ağır da değil, çok hoşş

Son düzenleme:
canım benım nışanlım hafıf kokular sever mesela:)
ben BULGARI BLV, MIRACLE, CHANEL COCO MATBAZEL, DOLCA LIGT BLUE kullanıyorum ve ben beyaz tenlı olduğumdan bende hoş duruyorlar:16::16::16:

amaaaan edacım aman bana coco demee :1::1::1: liigt blue ve miracleye bakıcam onları hep unutuyorum yaa

Ne ben ne de eşim bana parfüm bulamıyorduk. Hadi ben beğensem eşim beğenmez, eşim zaten bişey beğenmiyor. Beraber gittik parfüm almaya. En sonunda artık budur ömür boyu kullanabilirim dediğim bir parfüm buldum. Live Jennifer Lopez. Normalde sanatçı isimli parfümleri beğenmem ama bu bana cuk oturdu :1:

Son düzenleme:
Yani her erkeğin hoşuna giden parfüm ayrıdır....Mesela benim eşim ben tek başıma dışarı çıkarken falan parfüm sıkmamı istemez..
Sanırım parfüm kokumu duyan bütün erkekler peşime takılcak diye korkuyor...:1: :1: :1:

Sevgilim orflime'ın misso isminde pembe şişe olan parfüme bayılıyor :) Buluşmalarımızın birinde tişörtüne kokum sinmiş baya bi yıkamayıp koklamıştı hep :) Bana mektup yolla parfümündende sık diyor :) Odunsu- çiçeksi karışımı tatlı, kalıcı bi kokuya sahip :12:

Kızlar ben şahsen esime chanel antaeus kulandiriyorum, yaratıcı olduğu kadar erkeksi ve cok seksi bir kokusu var.
kendiniz icinde jean paul gaultier kulana bilir, chanel allure ve armanı. Eşim nedense chanel mademoiselle'dan çok etkileniyor bana göre ninemin parfümü gibi, ne kadarda dillerden düşmeyen bir parfüm olsada:)

yıllardır hep aynı. Burberry Classic parfümüm. ismi gibi çok klasik ve eski bir parfümdür.

ama eşim bayılıyor, onu çok tahrik ettiğini söylüyor bu kokunun :1:

Ne ben ne de eşim bana parfüm bulamıyorduk. Hadi ben beğensem eşim beğenmez, eşim zaten bişey beğenmiyor. Beraber gittik parfüm almaya. En sonunda artık budur ömür boyu kullanabilirim dediğim bir parfüm buldum. Live Jennifer Lopez. Normalde sanatçı isimli parfümleri beğenmem ama bu bana cuk oturdu :1:

ay negüsel nasl bir koku peki tarif edermisin :1:

Back