- 12 Aralık 2021
- 39
- 6
- 24
- Konu Sahibi Eylul cgvhh
Merhaba arkadaşlar ...eşim tam bir oyun bağımlısı kendisi askerî personel bir buçuk yıldır evliyiz . Başlarda iki haftada veya ayda bir geliyordu bende kayinvalidemler ile birlikte yaşıyordum. Ama yeni yasa gelince evimizi askeriyeye yakın bir yere taşıdık artık her gün evine gidip geliyor . Iki haftada bir geldiği zamanlar eline telefonu aldı mi kizyordum ben seni burda haftalarca bekliyorum bari geldiğinde elinde olmasın diye hemen bırakıyordu. Ama şimdi her gün eve gidip gelince bırak diyince bile bırakmıyor. Eve geliyor genelde tok geliyor direk tuvalete giriyor yarim saat orda oyalanıyor oyun oynuyor ,sigara içiyor faln sonra çıkıyor çay getiriyorum beraber çay içiyoruz güya güya diyorum çünkü o sırada bile oyun oynuyor . soru soruyorum konu açılsın diye kısa cevaplar veriyor . Dikkatini çekmek için sakalar yapıyorum kucağına faln çıkıyorum yansın ölsündiye oyunda ölüyor tekrar cani gelene kadar oynuyor benimle ama tekrar oyun oynuyor . Zaten saat dokuzda bebegimin yatması gerekiyor arada bir kaç saatimiz var. Konuştum biraz bize de vakit ayir faln yeni elime aldım diyor üstelik tek bir oyun değil bir sürü oyunu var birinden sıkılınca diğerine geçiyor. Her yolu denedim ama bir türlü vazgeçmiyor. Ben de Alıyorum elime telefonu onun gibi belki anlar diye ama minnetine değil siz ne önerirsiniz benim gibi olan var mı aranızda yorumlarınızı bekliyorum