eslerimiz için varolmak!

gxuxlzeyno

ÜÇ GÜLÜM...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
1.974
0
Ahmet Özhan katıldıgı bir ödül gecesinde aldıgı ödülü esine armagan ederek şöyle dedi.
'Kendini yok ederek beni var eden esime tesekkür ediyorum'a.s.
Evet biz kadınlar eslerimiz için elimizden gelen herseyi yapıyoruz. Annelerimizdende bunu gördük ve böyle öğrendik. peki bu ne kadar dogru?:uhm:

İlk cevabıda ben vereyim. Eger eslerimizde bizim kıymetimizi biliyor ve aynı sekilde bizi koruyorsa en azından Ahmet Özhan gibi minnettarlıgını sunabiliyorsa dogrudur. İşte o zaman evde yuva olmustur. Helali hos olsun...:asigim:

Ahmet Ozhan esini mutlu eder bu soz diye soylemistir ama ben katilmiyorum kendisine. Esimi tabi ki cok seviyorum, iyi gunde kotu gunde yanindayim (o da benim yanimda) ama kusura bamasin onu var etmek icin de kendimi yok edemem...O da benim icin yok etmesin zaten..

en büyük hatamız bu ,hep baskaları icin yasıyoruz önce ailemiz annemiz babamız sonra kocamız sonra cocuklarımız.,
bu kendim icin söylüyorum benim en büyük hatam. hep yasamını baskaları yasamıs, baskalarına indexli bi yasam cizgisi tayin etmis bir aptlım ben.
hayatına hakim olamamıs fedakarlıgı ahmaklık boyutunda yasamı yüzdeye vurdugunda mutsuzluk paydası yüksek, vefalı fedakar bi ahmaktan baska bisey deglim.
bunu nerdenmi geldim ugruna yasamımdan parcalar verdim insanlarla diylogumun geldigi yerlerden bu benim hatam kızlar

.
Eger eslerimizde bizim kıymetimizi biliyor ve aynı sekilde bizi koruyorsa en azından Ahmet Özhan gibi minnettarlıgını sunabiliyorsa dogrudur. İşte o zaman evde yuva olmustur. Helali hos olsun...:asigim:

Bence öyle değil,
Tabiki eşinin mutlu olması için çabalamak, onun gülümsemesi için uğraşmak güzel,
Ama eşini var etmek için kendimi yok etmeyi kabul edemem ben,
Bende tıpki eşim gibi geçiyorum bu hayat yolundan onun ne üstünde ne de altındayım, tam yanında baktığında gördüğü yerdeyim, benim de bir hayatım ve ideallerim var,
Kendi varlığı için beni yok eden adamı sevemem ben, bu kadar fedakar da olamam,
Ben ben olabiliyorsam beni sevmesi için kendimden vazgeçmiyorsam ve eşim yine aldığı ödülü bana ithaf ederek kaldırıyorsa o zaman helal olsun derim,

Karşıyım kıymet bilse de bilmesede bu hayat bana verildi kendimi ona adayıp 'Kendini yok ederek kocasını var eden eş" olmak istemiyorum. kimse kendini yok etmesin. kendimi yıprattıktan sonra kıymet bilmiş bilmemiş, giden hayat benim hayatım....
tekrar söylüyorum zaten sevişliyorsam kıymet biliniyorsa benim kendimi ona adayarak yok olmamı istemez kimse.

neden eşim için kendimi yok edeyim canım oda kendini yok emesin ben katılmıyorum bu söze
en azından benimle alakası yok saygıda sewgide kusur etmesin yeter
ama yok olamam daha bebeğimi büyütmem gerek:)çok işim var
kıymet bilecek tabi ben onun eşiyim o da benim eşim

X