Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerektiği zaman bakıyor dicem ama benim oğlum için sürekli gerekiyor...yatmak nedir bilmiyor uykusu inanılmaz hafif.4 buçuk aylık ve oyalandığı hiçbirşey yok tuvalete bile gidemiyorum.bütün gün kucakta durmak istiyor.gündüz uyuduğu zaman sürekli ayakta sallamak gerekiyor hiç bir iş yapamıyorum.zaten 1 kişinin bakacağı bir bebek kesinlikle değil.mecbur olduğu için yardım ediyor yani..
bu konuda en dertli benimdir kızlar. ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı ikinci hamileliğimde kocam 1 kg ağırlık bile kaldırtmıyordu. ev işini yapardı vs vs. ama şimdi bizim hatice ye değil neticeye bakalım
benim adam hiçbirşey yapmaz oldu ya. bırakın yardım etmesini kıza bile mırın kırın ile bakıyor. sinir oluyorum. bayram tatili arasında ev taşıdık inanırmısınız koca evi kendim topladım. kırığını deriğini. bana bir koli alıpda kenara koymuş adam değil. o kolileri ordan oraya kendim çektim. halıları sildim.. sinir ya. bi tek yeni evi temizlemeye yardım etti o kadar. ama bundan sonra ona nasıl kadın gerek anladım ben. tutcam bi kadın 15 güne bi gelsin dipten tırnağa temizlesin. har vurup harman savurcam. ben temizlikçiye vereceğimiz parayı başka yere harcarız diye kendim temizliyordum ama kendimi yıpratıyormuşum. görcek bundan sonra. kilo veriyorum diye kıyafet bile almıyordum ama geçti artık. şu taşınma meselesinde bana yaptıkları yetti. kaç kere yok yere kalbimi kırdı. kızlar ya çok sinirlerim bozuk. yok yere kendimi yıpratmışım evlendiğimizden beri. bende çalışıyorum bende kazanıyorum hiç bu senin paran bu benim param olmadı amabundan sonra yeter
bizim oğlan da çok kusuyordu doktora gittik.gazı iyi çıkmazsa ve yedikleri çok gelirse kusar dedi.
benim adam çok sabırlı ya ben de öyle olsam keşke.gece kuzey çok huysuzlandı,ben sinirimden ağladım o aldı kucağına usanmadan pışpışladı.çok sabırlı çoookkk.