• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

..Eslemim bizi çok şaşırttı...

isil_ufuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
572
1
96
36
İstanbul
Eşimle yeni evliyken hep 2 3 yıl kesinlikle çocuk istemiyoruz derdik ama tam bir yıl dolunca ben yalnızlıktan sıkıldım ve eşimde bebek istediğini dile getirmeye başlayınca çocuk yapmaya karar verdikopuyorumnanaktanilk iki ay tutmadı sonra 3. ay hamile olduğumu öğrendim çok mutluydum hamileliğim boyunca bazı şeylerden çok bunalmıştım ve artık son zaman bebeğime kavuşmak için inanılmaz sabırsızlanıyordum...Tam 18 gün vardı doğuma 12 haziran gecesi eşimle balkonda çay içip okey oynadık o ara ben bebeğin kasıldığını farkettim eşimle saate baktık tam 5 dakikada bir oluyordu kasılmadikkate almadık ben eşimi yendim okeyde ve yattık...
Tam saat 5 çeyrekde uyandım okadar susamışımki ama bi türlü kalkamıyorum yataktan o anda suyumun patladığını hissetim hemen fırladım hiç beklemiyorudm bir gün önce nst bağlanmıştım ve hiç bir belirti yoktu....hemn eşimi kaldırdım o da şok oldu eli ayağına dolaştı kayınvalidemler 3 gün önce marmarise tatile gitmişlerdi ben ne yapcam dedi kimse yok annemleri ara dedim ben duşa girdim eşim çantalarmızı felan çıkardı bana kıyafet hazırladı ama nasıl telaşlı benden bile daha çok korkuyordu.kaydirigubbakcemile3
sonra taksi çağırdık hastaneye gittik ve hemen muayeneye aldılar inanılmaz canım yandı hemşire kızdı böle yaparsan nasıl doğuracaksın die ama dayanılmazdı kendimi çok kastım belkide o yüzden..açıklık 3 cm di. yatışım yapıldı ve odama geçtim benimle beraber başka bi kız vardı ama onun açıklık olunca benden önce doğurdu ondan okadar etkilendimki anlatamam yan odadaydı ama hep duydum odada olanları...açıklığım bi türlü olmuyordu serum takıldı annem ablam eşim sırayla odama gelip elimi tutup dua ediyorlardı..en son saat 11 de eşim yanımdaydı ve benim sancılarım son raddeye ulaşmıştı en son sancımda okadar uzun bağırdımki eşim gitti hemen hemşireleri çağırdı tekrar baktılar ve açıklık olmuştu artık kızım geliyordu eşimi çıkardılar ben çok heycanlıydım eşim ağlıyordu beni öptü ve gitti o arada doktorum geldi hemşireler toplandısancı geldiğinde ıkın gidince nefes alıp ver dediler ve bebeğim 3 ıkınmada geldi çok şükür...minicikti hemen silip veriler bana biraz koklaştık ben ağlıyordum oda yüzümü emmeye çalışıyrodu harika bir duyguydu...sonra karnıma masaj yapığ eşi aldılar ve iğne yappı dikmeye başladılar ama ben doğumdakinden daha çok bağırıyordum çünkü iğne tutmuyordu ve hissediyordum doktor bikaç kere iğne yaptı ama yinede hissettim ben ve basur oluşmuş doğumda dikişlerden çok ondan çektim.. halen düzelmedi:1no2:sonra odama alındım herkes ordaydı bu arada kayınvalidemler ilk uçağa atlayıp gelmişler tatilden..bu işden tek zararlı çıkan onlar oldu...bir gece kaldım hastanede ve evime geldim 2 3 gün yattım ama sürekli deil arasıra yatıp kalktım bebeğime de tek başıma bakıyorum bazen zor oluyor ama olsun yavrumu çok seviyorummmm...eşimle onu izlemeye doyamıyoruz...Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu:Saruboceq:

Böyle yazıları okuyunca hemen doğuruveresim geliyor. delikafadulden

Allah dünyada ve ahirette yüzünüzü ağartacak evlat etsin yavrunuzu. :a.s.

Gözünüz aydın. Analı babalı sağlıkla büyüsün İnşallah..

Böyle yazıları okuyunca hemen doğuruveresim geliyor. delikafadulden

Benimde doğurasın geliyor bu yazıları okuyunca ama daha hamile kalmayı başaramadık ki :))))))
mevlan sağlıkla mutlukla evladınızı yetiştirmek nasip etsin. allaha emanet olun. bizim için de öp kokla minik bebişini.

Allah analı babalı mutlulukla büyütsün bebişinizi böyle okuyunca benimkide hemen dğsa diyorum ama daha çok varr:) kızım olsaydı bende eslem düşünüyordum nasipse 2.ciye inşş benim yerimede kokla onu ne güzel kokuyordur şimdii:nazar:

tebrikleriniz için teşekkürler öptüm kızımı sizin yerinizede...
Allah isteyen herkese versin hamişleri de sağ salim kavuştursun kuzularına inş..

canım eslemini sağlıcakla büyütürsün inş.rabbim tüm bu duyguyu yaşamak isteyenlere versin.ayrıca benim favori ismim eslem ama 2 oğluşum var koyamadım malesef

Back