• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esle sorunlar cift terepisti ise yararmi

silanaz13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
1
0
1
36
Kizlar yardımınıza ihtiyacım var eşimle ayrılmaya karar verdik ama ben son bir şans vermek istiyorum cift terapistine gitmek istiyorum konu şu benim ikinci evliliğin kayinvalidem 74 yasinda 2 ayağından ameliyatlı kulaklarida ağır ısıtıyor eşim bırakmak istemedi bende kabul ettim tanı baştan çok iyi anlatımlar işte siz burda oturun ben hiç buseye karışmam ben zaten bunca yil hiçbir yere gidemedim falanlar tabi inandım eşimi seviyorum evlendikten sonra 2 yıl olacak 2 ay evde yoktu belki daha az hep evim diyor maasi var param diyor eşim için sustum herseye katlandım eşimle gezmeye gidiyoruz geliyoruz hep laf işte hep geziyorsunuz ben bir yere gidemiyorum bu sefer artık markete diye çıkıp gezmeye gider olduk ben kendim orta halla herkes kadar temizim ben kocamla yada oğlumla gezmeye gidiyoruz dedikmi oooo her yeri bok götürüyor hersey 4 4 lukmude gidiyorsun hep geziyorsun falanlar filanlar havada uçuşuyor ben bir yere gidiyormuyumlar falan eşim değil ben uyanırsam surat aşıyor ben 37 eşim 49 yasinda o bir koltukta ayaklarını uzatıp oturuyor biz eşimle ayni koltukta uzatsak bile ayaklarımızı sorun çıkarıyor daha neler neler 4 kardeş eşim bizim oturduğumuz ev aile evi eşimle artık hergun annesinin bu davranışı yüzünden kavga eder olduk sabrım kalmadı ayrı eve çıkalım diyorum eşim istemiyor napicagimi şaşırdım ne aldığımı beğenir ne yaptığımı beğenir benim sadece istediğim insan gibi mualame ya bir düzgün sor kızım temizlikte yapalım ama sende çalışıyorsun ne zaman gidin gezinde ben zaten düzgünce söylerim anne sen merak etme ben bugün yapicam die ama yok hep evde sürekli temizlik yapmamı hiç uzanmami bekliyor heralde en son eşimle çok kötü kavga ettik ben ikinciye bunun için mi evlendim annen beni temizlikçi köle falanmi sanıyor diye artık 100 de 90 karar verdikte ikinci evliliğimiz die son kez uzmana gidelim dedik siz olsanız ne yaparsınız evde kocamla huzurum kalmadı suratından laflarından bıktım usandım bırak ben yapicam diyorum kendi yapıyor ben böyle alışkınım diyor sonra herseyi ben yapıyorum çok yoruluyorum die herkese anlatıyor delirmek üzereyim eşimede kendimi anlatamıyorum ben 37 yaşındayım ne zaman gezip ne zaman temizliğini yapacağımı bilirim sende desenki anne o bilir karışma diyemiyor oda böyle sanki annesinin haklı olduğu tarafları saymaya başlıyor evlendim evleneli hiç kendimi o eve kendimi ait hissedemiyorum hep bir misafir gibiyim onlara temizlikçi bakıcı gelmişim gibi böyle hissettirdiler hep ben bir şeyi kaldırıp başka yere koyuyorum ertesi gün bakıyorum yöne ayni yere gelmiş diyorum burda dursun ertesi gün aynı eşyalar bir gun oraya birgun buraya taşınıyor aldığım yaptığım hersey gereksiz onlara gore

Çok mu çaresiz aç açıktaydın bu şartlarda evlenmeyi kabul ettin? Ben 36 yaşımdayım kimsenin annesine veya çocuğuna bakamam. 4 kardeşlermiş bir bakıcı tutsalardı ortak. Sürekli de kontrol etseydiniz. Ben olsam bu şartlar altında terapiye falan gitmezdim. Evi ayır sonra terapi derdim

O kadın evden gitmeden kendiniz bizzat terapist olsanız da çözülmez. Kadın kendi evine gidecek, gerekirse bakıcı/yardımcı tutulacak, ondan sonra tekrar normal ilişkinize dönebilirsiniz. Terapi 2 taraf da niyetliyse işe yarar. Yol gösterir, ayna tutar. Sadece siz terapi istiyorsanız boşanma sürecini sağlıklı atlatmanıza faydası olabilir. 50 yaşında adamın çocuk gibi davranmasi gerçekten çok zor sizin için. Allah yardımcınız olsun.

IMG_5716.webp

İkinciye evlenirken nasil boyle birseyi kabul edebildiniz desenki tek cocuk tamam belki ama degilmis otekiler akilli bi sizin esiniz salak heralde yoksa oda bosanmazdi diye dusunuyorum

Back
X