- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- Konu Sahibi missbegonvil
Evet sebebi neydi kiiiKonunun sonunu merak ettim ben konu sahibi niye ban yedi şimdi anlamadım..
Kadının küfürü yok hakareti yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sebebi neydi kiiiKonunun sonunu merak ettim ben konu sahibi niye ban yedi şimdi anlamadım..
Konunun sonunu merak ettim ben konu sahibi niye ban yedi şimdi anlamadım..
Hmm olabilir isteyene öğretebilirim çok basit demişti ama çok ayrıntılı anlatınca gerçek olabilir diye düşündüm..Yasalara aykırı olan casus program övmesinden kaynaklı olabilir hatta bana program reklamı yapıyor gibi gelmişti.
Casus program sayesinde yakaladım çok basit ögretebilirim dedi ya belki oyüzden reklam olarak sayılmış olabilir inşallah olay gerçek değildir..Evet sebebi neydi kiii
O programla ilgili burda çok konu açılmış baktımda. Reklam olması mantığı saçma kadının kendine hayrı yoktu garibiminCasus program sayesinde yakaladım çok basit ögretebilirim dedi ya belki oyüzden reklam olarak sayılmış olabilir inşallah olay gerçek değildir..
Açıklama yapmış mune 10 sayfa gerilerde banlarken. Merak eden bakabilir. Özendirmek vs nedenler arasında.Casus program sayesinde yakaladım çok basit ögretebilirim dedi ya belki oyüzden reklam olarak sayılmış olabilir inşallah olay gerçek değildir..
Ben ilk defa böyle bi konuya denk geldim canım önceki konulardan haberim yok...O programla ilgili burda çok konu açılmış baktımda. Reklam olması mantığı saçma kadının kendine hayrı yoktu garibimin
İnşallah. Merak ettkBen ilk defa böyle bi konuya denk geldim canım önceki konulardan haberim yok...
Neyse artık bir kaç gün sonra gelir ozaman sonunu öğreniriz artık..
Öncelikle allah yardım etsin böyle bir adam için ne yapmalıyım diye düşünmeyin bile.. ne yapacaginz netİsteyene o programı da öğretirim çok basit.
casus programın nasıl yapıldıgını anlatırmısınızAllah herkesin ruhunu sıkan dertleri yok etsin diyerek içimi dökmek istiyorum..
Bu whatsapp denen illet çıktı eminim ki birçok evde kavga sıkıntı üzüntü meselesi oluyor.
Bir süredir eşimle iyimiş gibi duruyoruz. 10 senelik birlikteliğimiz var. Beraber çalışıp didinerek bugünlere geldik. Ancak whatsappta eskort kadınlarla otelde buluşma ayarlama ve kondomsuz olur mu şeklinde konuşmasını yakaladım. Bunu telefonuna casus program yükleyerek, tv izlediğim odada canlı canlı o yazışırken okudum. İsteyene o programı da öğretirim çok basit. O an kalbim sanki bir yumruk tarafından sıkıldı. Bana yorgunum halim yok deyip erkenden yatıp ,iki çift laf bile etmeden içerde eskortlarla yazışıyormuş. Bir süredir şüphelendiğim için casus program yükledim. Kadın 200 TL istiyor bu da tamam diyor. Bunu gördükten sonra içeri gidemedim. Hala koltukta mermer gibi donmuş oturuyorum.
Bu nasıl bir rezilliktir ya nasıl bir aşağılık harekettir. Ağlayamıyorum bile.
Yarın büyük ihtimalle bu kadınla kavilleştiği otele gidecek. Ne yapayım ? Polise fuhuş ihbarı mı yapayım ?
Akıl verin ne olur
Gizli sekmedeyse gecmiste gozukmezcasus programın nasıl yapıldıgını anlatırmısınız
birde gizli sekmenın gecmısı görulebılırmı bı bılgınız varmı
Millet sasirmaya yer ariyor :)
konu sahibinin olayinin unlunun olayiyla karistirsnlarin sasirmasina dedim.Evet o şaşıran benim, öz yeğeniyle ilişki yaşayan bir insanı eşi affedince şaşırdım, şaşırmaya yer aramak demezdim ben, pek sık karşılaştığımız olaylar değil neticede amca-yeğen ilişkileri.
O ney ya ben aralari okumadim oyle bi konuda mı var?Evet o şaşıran benim, öz yeğeniyle ilişki yaşayan bir insanı eşi affedince şaşırdım, şaşırmaya yer aramak demezdim ben, pek sık karşılaştığımız olaylar değil neticede amca-yeğen ilişkileri.
BanlanmışKonu sahibi naapti acaba?