Anket Eskiyipte atmaya kıyamadığınız eşyalarınız var mı?

Eskiyipte atmaya kıyamadığınız eşyalarınız var mı?

• Antikada olsa hoşuma giden koltuğum

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    25

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
Eskiyipte atmaya kıyamadığınız eşyalarınız var mı? neler

atmaya kıyamadığım bir eşyam yok ben pek sevmem evde ıvır zıvırı bana kalsa herşey çok güzel olacak ama eşim sağolsun lazım olur atma diye diye ev işe yaramaz şeylerle doldu

Hiç işim olmaz valla..İşi bitti mi atmam ama birilerine mutlaka veririm..
Yaza tayinim çıkacak şimdiden vereceklerimi belirledim bile..Oğlumdan kalan mama masası,çocuk arabası,artık gözüme batan ne varsa hepsini elden çıkaracağım..Öffff bana daral gelir ıvır zıvırdan..

evde fazlalıktan hiç hoşlanmam eşimde bana kızar işte saklasaydın bak zamanı geldi gibi. yakında benide atarsın diyorsırnaşık şey

Ya ben kalemlerimi atamam bi türlü nedense hatta halam dalga geçer benle kıyamıyosun bi türlü diye :)

evet bebegimin kiyafetleri ama cogunu ihtiyaci olana verdim ama bazilarini sakliyorum kiyamiyorum vede buyunce gorsun istiyorum hatira olarak hep saklamak istiyorum,sevgilerimle bye

kalabalığı sevmem ama aşırı bir ayakkabı takıntım olduğu için eskisede atmaya kıyamam annem benden gizli atar hep:çok üzgünüm:

kalemlerim,kıyafetlerim,taa babaannem zamanından kalma eşyalar hiç kıyamam atmaya.ama en sonunda toplarım bir güzel ya birilerine veririrm yada atarım.

Ben de hiç bir eşyamı atamıyorum....bir gün evde durursam degerlendiririm die...bide benim ilkleri atamama gibi bir takıntım var ilk maç biletimis ilk sinema biletleri...hele bir farım var artık kırık dökük 5 6 senelik ilk aldıgı mfar die atamıyorum kaç kere attım çöpten sonra geri aldım....hediye kaplarını kurdeleri ,ambalajları,hiç bişey atamıyorum..benim herşeyim kıymetli mi ne :D

çok sevdiğim bi giysimi atmaya kıyamam vallaaaaaaaaaaaaaaaaa

kocam dermişim,muhahaha
ben kıyafet hastası olduğum için eskimesine rağmen atmadıklarım var,
bit pazarı açıcam yakında
ha bi de mutfak lavobosundaki,süngerlik ve deterjanlık,çünkü eşimin hediyesiydi,miladını doldurmasına rağmen kullanıyorum

benım ızvır zıvır sandıgım var mesela ıcınde nısanlımla 7 senedır gıttıgımız butun fılmlerın bıletlerı var 136 tane fılme gıtmısız sonra atmadıgım ılk tanıstıgımızda gıydıgım bluzum lıse defterım cok komık seyler yazıor ıcınde bana verdıgı ılk kalem ılk sılgı ustune yazı yazılmıs bır pecete ooo bırsuru annem cıldırıo her temızlıkte atalım dıo attırmıorum cocuguma gostercem ben onları:)

Benimde ıvız zıvır sandığım var içinde çeşitli kalemler, anahtarlıklar, çakmak çeşitleri, eskiden yazılan kartpostarlar, önceden yazdığım günlük defterim,
kıyafetlerimi hiç saklamam giymediğim giysileri mutlaka veririm.

kıyafetlerimden atmaya elimin varmadıkları var annem gizli gizli yok eder onları genellikle sonra kavga ederizzzzzsırnaşık şeysırnaşık şey

kıs senin en çok onları saklaman lazım delüü
bende saklamayı sevmem fazla gelir gözüme ama çöpe atmaya kıyamam tanıdıklarıma veririmm....

eskıyen bazı kıyafetlerımı atamıyorum huy ıste sevdıgım seyler olunca kıyamıyorummm ne kadar kullanmasam da artık

eskiyipte atmaya kıyamadağım o kadar çok şey varki.. neyseki bazılarına hokuspokus yapıp başka şeylere çeviriyeriyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…