Eskiyi unutamamak

GuL1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
220
0
34
eskiden olanlari bir türlü unutamiyorum. sorun yapiyorum tekrar herseyi.. dengem bozuldu birgün iyiyim ertesi gün hatta bir saat sonra hersey aklima geliyo kafayi yiyorum agliyorum üzülüyorum.. en sonunda yardim almaya karar verdim.. psikolojik yardim alicam.. bu aksam randevum var isten sonra gitcem.. insallah yarari olur..
sizdede varmi eskiyi unutamamak gibi sorunlar

Eski derken? Eski işinimi? eski sevgilinimi? eskiden yaşadığın dost kazığımı?

20 yasindayim.. herseyi kafama takiyorum sonra cok üzülüyorum.. erkek arkadasim ile 3 yildir beraberiz cok seyler yasadik, sorunlar vs. bana yalan söyledi bir kac kez.. beni üzecek seyler yapti benimde hatalarim oldu tabi.. neyse sorun herseyi hallediyoruz iyi geciniyoruz sonra aklima eskiler geliyo kötü davraniyorum bir gün öyle bir gün öyle.. dengem bozuldu anlayacaginiz.. kendimde farkindayim ama elimde degil. o da cok üzülüyo hani dün herseyi halletmistik diyo.. ama elimde degill:KK43:

dost kazigi da var tabi.. annemle babamin sorunlari.. hersey cok kötü :KK43:(

elbette uzmandan destek alman iyi birşey ama herşey sende başlar sende biter...

Önce kendini severek başla işe.. Hayat felsefen bu olsun "en çok kendimi seviyorum"

İnsanın en kötü düşmanı kendisidir, en iyi dostuda kendisidir.. adı üstünde geçmiş... geçmişiyle yaşayan bir adım ilerleyemez hayatında... seni üzen sıkan herşeyi çıkart gönder hayatından.. bir başına yetebilir insan kendine.. kriterlerin olsun hayata dair.. dostlarında , çevrende, sevgilinde o kriterlere uygun olsun.. sen seç hayatını.. dene bunu, çok gençsin başarırsın...

elbette uzmandan destek alman iyi birşey ama herşey sende başlar sende biter...

Önce kendini severek başla işe.. Hayat felsefen bu olsun "en çok kendimi seviyorum"

İnsanın en kötü düşmanı kendisidir, en iyi dostuda kendisidir.. adı üstünde geçmiş... geçmişiyle yaşayan bir adım ilerleyemez hayatında... seni üzen sıkan herşeyi çıkart gönder hayatından.. bir başına yetebilir insan kendine.. kriterlerin olsun hayata dair.. dostlarında , çevrende, sevgilinde o kriterlere uygun olsun.. sen seç hayatını.. dene bunu, çok gençsin başarırsın...

haklisin.. ama yapamiyorum kafama koyuyorum yapmicam diyorum ama olmuyo..
belki doktordan yadim almak iyi gelir.. insallah gelir.. bir saat i 50euro.. ise yararsa erkek arkadasimida götürcem.. tmm gelirim dedi.. tsk ederim yorum icin.. uygulamaya caliscam

bende senin gibi hem herşeyi çok takıyorum hemde eskiyle boğuşuyorum şuan daha iyiyim. sadece gereksiz ve boş şeyler olduğunu bildiğimiz halde bir türlü yenemiyoruz en iyisi doktor. bende başladım. sürekli eskiden yaptığım bütün hataları anneme anlatınca geçiceğini düşünüyodum. psikolog da eğer üstüne gitmezsen geçiremezsin belki acı çekiceksin ama düşünmiceksin dedi. Allah yardımcın olsun diyorum takmamaya çalış. bir an önce atlatırsın inş.

canım öncelikle iyi olmaya çalışmalısın boşver unut herşeyi hasta olursun bende senin gibiydim aşırı kafaya takıyordum herkesin her lafına alınıyordum şimdi görüyorum ki insan kedine zarar veriyo cildim beyazladı bu üzüntülerden dolayı cilt hastası oldum allh korusun kafanı boş şeylere yorma bazı şeylerin geri dönüşü olmuyo unut gitsin en iyisi geçmişi

psikologa gittim kizlar.. cok iyi geldi.. biraz pahali ama tekrar gitmek istiyorum.. carsamba gittim ve 2 gündür cok iyiyim.. bir kac kere daha gitsem iyi gelecek eminim.. erkek arkadasima cok farkli davraniyorum en azindan artik.. onuda ikna ettim oda gidecek..
allah yardimcimiz olsun..

psikologa gittim kizlar.. cok iyi geldi.. biraz pahali ama tekrar gitmek istiyorum.. carsamba gittim ve 2 gündür cok iyiyim.. bir kac kere daha gitsem iyi gelecek eminim.. erkek arkadasima cok farkli davraniyorum en azindan artik.. onuda ikna ettim oda gidecek..
allah yardimcimiz olsun..

canım öncelikle eskiden kötu şeyler yaşayıp bunları unutamamak çok anormal birşey değil bence..insanız etkileniyoruz..eskiden yaşadığımız herşey hayatımızı,kişiliğimizi etkiliyor..sinirli,sabırsız insanlar olabiliyoruz..bende eskiyi unutamıyorum ama benim geçmişim şimdimle bağlantılı..babamla ilgili..bunun için kendine kızma verdiğin tepkiler normal bunları kabullen,reddetme ama tabiki terapi iyi gelecektir..geçmiş olsun canım

kizlar ayni sikintiyi bende cekiyorum burda cok pisikologa gittim hic faydasini göremedim görenler yazsin..

ben faydasini gördüm canim, hemde sadece bir kere gittim psikologa. belki baska bir yere gitmelisin yada kafana iyice kazimalisin doktorun söyledigini. ben sinirlenince yada üzülünce hemen doktorun söylediklerini getiriyorum aklima

bendede aynı sorun var ve bende bi uzmanla görüşmeyi düşünüyorum.
çok zor günler çok sorunlar yaşadım benim için çok kötü olan günler geçirdim tek başıma atlattım bunları . aslında atlatamadım hala içimde yaşıyorum. tam karşımdakini afeediyorum 1 saat iyi geçiyo 2. saat birden değişiyorum. unuttum diyorum affettim bitti diyorum mutlu mutlu yaşıyorum aniden aklıma gelyo yaşananlar ağlıyorum sinir krizi geçirdiğim zamanla oluyo çok takıyorum . anlık kişilik değişimleri yaşıyorum . ama yanlızca o yaşananlar konusunda .yoksa öyle bi insan değilim .aksine çok kararlı yapım var.

bendede aynı sorun var ve bende bi uzmanla görüşmeyi düşünüyorum.
çok zor günler çok sorunlar yaşadım benim için çok kötü olan günler geçirdim tek başıma atlattım bunları . aslında atlatamadım hala içimde yaşıyorum. tam karşımdakini afeediyorum 1 saat iyi geçiyo 2. saat birden değişiyorum. unuttum diyorum affettim bitti diyorum mutlu mutlu yaşıyorum aniden aklıma gelyo yaşananlar ağlıyorum sinir krizi geçirdiğim zamanla oluyo çok takıyorum . anlık kişilik değişimleri yaşıyorum . ama yanlızca o yaşananlar konusunda .yoksa öyle bi insan değilim .aksine çok kararlı yapım var.

ayni beni anlattin.. cok iyi anliyorum seni tatlim.. bir an önce bir uzmana git emin ol cok iyi gelecek! bende ayni senin gibiydim.. dengesizlesmistim ben cok kötü bir duygu.. ama elinde degil ve senin sucunda degil! bir an önce git uzmana canim Allah yardimcimiz olsun

Ben de eskiyi unutamıyorum. Yaşadığım kötü şeyler hep aklıma geliyor. Orada olmasaydım, onu yapmasaydım, orada karşı çıksaydım, onunla arkadaş olmasaydım herşey daha güzel olurdu diyorum hep kendime. Eşime de anlatıyorum. Artık yeni hayatın için geleceğin için birşeyler yap. Eskiyi düşünme diyor. Bir gün unutsam yeter artık düşünme desem kendime ertesi gün gene aklıma geliyor. Bu sefer de üzülüyorum, eskiye odaklanıp kalıyorum. Şimdi daha güzel yerlerde olabilirdim diyorum. Kitlenip kalıyorum, bu saatten sonra birşey yapamam herşey kötü gidecek diyorum. Psikolojik yardım alıyorum. Depresyondayım. Geçmek bilmiyor!:KK5:

aynı dert bende de var ..kafamın mesgul olması lazım bos olunca düsünüyorum hep.. kendimi tedavi edebilrim inanıyorum Alahn izniyle.. yalan dünya heersey boss..çok şükür oğlum bana hayat veriyor Canımm o benim canımmm:KK16:

Bende de eskiye dair her zaman bir özlem oluyor.
Her konuda sevgili , arkadas o zaman ki gezmelerim bile simdikilere göre bir baskaymıs..
O günlerden kalma bir sarkı cıktıgında dalıp giderim.. Etkisi de baya uzun sürüyor. :KK37:

X