Eskiyen naylon çorapları atmayın

birde sulu süpürgeniz varsa evi süpürdükten sonra suyunu dökerken eski bir çorabınız kullanabilirsiniz.ben öyle yapıyorum ekmek kırıntıları saç kılları klozete gitmez en azından veya tıkanmayı önler.

1.Bacak kısmını kesin ve banyoda sabun kırıklarını içine koyup öyle kullanın
2.Bacak ve bel kısımlarını kesip kendinize sayısız lastik toka yapabilirsiniz
3.Aseton ile ikisi müthiş uyumludur ojelerinizi kestiğiniz küçük çorap parçaları ile temizleyebilirsiniz
4.Bir bacağına naftalin yada koku koyup dolabınıza bağlayabilirsiniz
5.Bel ve bacaklardan kestiğiniz parçalarla kağıtları bir arada tutabilir karton rulolalar için kullanabilirsiniz.
6.Eski naylon çorap harika bir cam temizleyicidir bütün bir çorabı katlayıp dikerek camları deterjanlamak için kullanabilirsiniz
7.Naylon çorap basit cilalamalarınız için harika bir yardımcıdır.
8.Küçük parçalara kesip oyuncakları doldurmak için kullanabilirsiniz
9.Ev boyarkan karışımı kendiniz hazırlayacaksanız harika bir süzgeçdir kovanın ağzına gerip boyadaki pürüzleri çorapla alabilirsiniz.
10.Küçük bir şeyi düşürüp bulamadığın zaman ( lens, iğne..vs.) elektrik süpürgesinin ağzına geçirip elektrik süpürgesini öyle çalıştırabilirsiniz.küçük parçalar çorapta kalacaktır
11.Ayakkabıları cilaladıktan yada boyadıktan sonra baylon çorapla ovmak iki kat parlaklık verir
12.Eski çorap duvar kağıtlarını nazikçe ve etkili şekilde temizler
13.Naylon çorap bacağına koyduğun kuru soğanları mutfağa asabilirsin...
14.Evde fare varsa! aynı şekilde abur cuburları yukarıya bir yere asabilirsin
15.Havuzunuz varsa !! süzgeçi naylon çorapla sarabilirsiniz havuza düşebilecek minik eşyalar kaybolmaz

ben sürekli atıyordum bunlar hiç aklıma gelmemiştiiiiiiiiiii teşekkürlerrrrrrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

14.Evde fare varsa! aynı şekilde abur cuburları yukarıya bir yere asabilirsin

düşünsenize fareden saklamak için aburcuburu çoraba doldurup yukarıdan astığımızı ewe gelen misafirlerin yüzünü merak ettim şimdi ::))))

hanımlar bende yıkanabilir ev terlik ve ayakkabıları kilotlu çorabın içine koyup ağzını bağlıyor makinede yıkıyorum zemuszemusalsanaalsanasmile

"15.Havuzunuz varsa !! süzgeçi naylon çorapla sarabilirsiniz havuza düşebilecek minik eşyalar kaybolmaz."
Bilmemkaçmilyon dolarlık villalarının önünde bilmem kaç yüzbin dolarlık havuzu olanların, kaçık ve eski çorapları değerlendirip havuz temizlediğini düşünüyorum da koptum :))

birkaç çorabı birbirine dikip bulaşık süngeri yapar annanecim...

17. Kabaran saçları yatıştırmak için bone:)))

Eskiden (bundan yaklaşık 12 sene önce) akşam banyo yaptıktan sonra bunu yapardım ben. sabah saçım düz dursun diye.saç uçlarıma da bigudi sarardım. Sabah kuaförden çıkmış gibi olurdu. Okula havalı havalı giderdim. Ahhhh çocukluğum....

Bende eskimiş naylon kilotlu çoparlarımın bacaklarını kesiyorum, popo kısmını kuşların kafesine geçiriyorum :) Etrafa yem sıçratamıyor keratalar :D

çorabı bacak kısımlarını kesiyorum regl günlerimde iççamaşırımın üstüne giyiyorum hem rahat oluyor hem de ağrım azaltıyor nedense :86:

bende çalışan biri olarak hep aynı marka ve renk çorap lırım. teki kaçtığında atar sağlam teki saklarım sonra 2. çift çorabın teki kaçtığında birbiriyle eşlerim buda oldukça ekonomik tavsiye ederim

Back