Eskiyen naylon çorapları atmayın

nevban

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mart 2007
162
0
316
Manisa
1.Bacak kısmını kesin ve banyoda sabun kırıklarını içine koyup öyle kullanın
2.Bacak ve bel kısımlarını kesip kendinize sayısız lastik toka yapabilirsiniz
3.Aseton ile ikisi müthiş uyumludur ojelerinizi kestiğiniz küçük çorap parçaları ile temizleyebilirsiniz
4.Bir bacağına naftalin yada koku koyup dolabınıza bağlayabilirsiniz
5.Bel ve bacaklardan kestiğiniz parçalarla kağıtları bir arada tutabilir karton rulolalar için kullanabilirsiniz.
6.Eski naylon çorap harika bir cam temizleyicidir bütün bir çorabı katlayıp dikerek camları deterjanlamak için kullanabilirsiniz
7.Naylon çorap basit cilalamalarınız için harika bir yardımcıdır.
8.Küçük parçalara kesip oyuncakları doldurmak için kullanabilirsiniz
9.Ev boyarkan karışımı kendiniz hazırlayacaksanız harika bir süzgeçdir kovanın ağzına gerip boyadaki pürüzleri çorapla alabilirsiniz.
10.Küçük bir şeyi düşürüp bulamadığın zaman ( lens, iğne..vs.) elektrik süpürgesinin ağzına geçirip elektrik süpürgesini öyle çalıştırabilirsiniz.küçük parçalar çorapta kalacaktır
11.Ayakkabıları cilaladıktan yada boyadıktan sonra baylon çorapla ovmak iki kat parlaklık verir
12.Eski çorap duvar kağıtlarını nazikçe ve etkili şekilde temizler
13.Naylon çorap bacağına koyduğun kuru soğanları mutfağa asabilirsin...
14.Evde fare varsa! aynı şekilde abur cuburları yukarıya bir yere asabilirsin
15.Havuzunuz varsa !! süzgeçi naylon çorapla sarabilirsiniz havuza düşebilecek minik eşyalar kaybolmaz

ayakkabı parlatma işini bende denedim.gerçekten parlatıyor.ayrıca eskiler bunları dikerek bulaşık süngeri ve paspas yaparlardı...

teşekkürler cnm. :1hug: yanlız 14. madde bana meşhuuur bir sözü hatırlattı: ne şam'ın şekeri, ne arabın yüzü! yerimseniben

naylon çorap bacağında kuru soğanı mutfakta asılı düşünemiyorumkafamçokkarıştı

birde uc uca ekleyip pas pas örenler var buda bir degerlendirme

2.Bacak ve bel kısımlarını kesip kendinize sayısız lastik toka yapabilirsiniz
bu gerçekten süpermiş

16. Uç uca bağlayarak çerçevenin etrafından geçirirseniz dışarıdan gelecek tozu ve soğuğu keser

:smiley-cool:

eskiden bulaşık yıkamak için kullanılırdı.ayak kısmı kesilerek kalanı katlanıp irice dikilir o şekilde harika bulaşık bezi elde edilirdi,çokda köpürürdü.annemler köyde öyle yapardı.
gercekten çok işe yarıyormuş.tül çoraplar

Arkadaşlar,
Külotlu çoraplarımı genellikle aynı renklerde alıyorum.Bir tanesinin sağ tarafı bir diğerininde sol tarafı kaçtığında kaçan tarafları külot altından kesiyorum ve sağlam tarafları üst üste giyiyorum.Sağlam bir çoraptan hiç farkı olmuyor.İnanın bana ..... Deneyin, Sonucu bana da bildirin.

ARKADAŞLAR,
Ben külotlu çoraplarımı genellikle sevdiğim bir kaç renkten seçiyorum.Kaçanları da hemen atmıyorum.Aynı renkte iki çift çorabımdan birinin sağ tarafı diğerinin de sol tarafı kaçtığında kaçan kısımları külot altından kesip sağlam taraflarını üst üste giyiyorum.Valla sağlam çoraptan farkı olmuyor deneyin derim...

Küçük bir şeyi düşürüp bulamadığın zaman ( lens, iğne..vs.) elektrik süpürgesinin ağzına geçirip elektrik süpürgesini öyle çalıştırabilirsiniz.küçük parçalar çorapta kalacaktır

Bu iyi bi yöntemmiş.. lenslerini kaybeden biri olaraktan

naylon çorap bacağında kuru soğanı mutfakta asılı düşünemiyorumkafamçokkarıştı

bi de eve gelcek misafirleri düşününceee:roflol::roflol::roflol:

lastik toka fikri iyiymiş yaaa benim gibi sürekli toka kaybeden biri için evde kullanılabilir süfer bişikaydirigubbakcemile5

18. Bende eski pantalon çorabıma dantellerimi katlayarak koyar ve beyazlarla birlikte yıkarım deneyin dantelleriniz yıpranmıyor teyzemden öğrenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…