• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskiyen kotlarınızı boyayarak yeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz..

uyygaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
66
Yer
Ağrı
kızlar eskiyen kotları atmak yerine boyamak istemez misiniz?
hemen zor iş demeyin
benim siyah kotum vardı çok sevdiğim ama resmen grileşmişti boyamaya karar verdim kötü olursa zaten kullanmıyorum atarım dedim aldım kot boyasını zaten tek bir marka var suan aklımda deil neyse aldım boyayı çamasır makinasının deterjan gözüne boşalttım bir tatlı kaşığı tuzuda aynı göze koydum 90 dereceye aldım yıkadım ama kurutma yaparken yarıda kestim çıkarttım astım kuruttum sonra tersinden sıcak ütü ile her yerini iyice ütüledim akşam eşim gelmeden giydim yeni mi dedi? evet sipariş ettim geldi dedim sonra boyadığımı söyledim sasırdı:53: neyse bir kaç gün giydim hemde beyaz iç çamasırlarıyla vee hiç boyası çıkmadı yeni bir kotum olduuuuu :64:
sonra lacivert kotum vardı ve solan kot yeleğim birde cırt bir mavi switim bunlarıda attım boyadım ütüledim sonuç mükemmel hepsi yepyeni :62:
boyama sayesinde eski sevdiğim tüşörtüm hatta taytım bile geri geldi hemde boyanın tnesi 50 kuruş
emin olun bişey kaybetmez kazanırsınız arkadaslar pamuklular daha güzel boyanıyor yanlız biraz kötü kokuyor oda hani kotumuzu ilk alırız gaz gibi kokar ya o koku zamnala gidiyor bu koku
yanlız daha yıkamdım makinede tekrar akar mı bilmem? akmaması için 30 derece ve kısa programda yıkamayı düşünüyorum
yanlız makinada yıkadıktan sonra deterjan koyduğumuz makina bölümünü çıkartıp hemen yıkayın sonrada koyu renkli çamaşırlarınızı yıkayın ki makinenin iyice temizlendiğine emin olun ben öle yaptım
isterseniz bir deneyin eskilerini atmaya kıyamayanlara bir çözüm :28:
keşke her rengin boyası olsaaaaa
benzer konu açılmışsa özür dilerim:71:

canım nerden aldın akdarlarda satılırmı bu boya bıde ne dedınde aldın :D benımde sıyah bı kotum var vaz gecemıyorum sevıyorum :D ama dız kısımları gıy gıy grılesdı kıyamıorumda atmaya :D

canım aktardan aldım kot boyası dersen verirler benim bulunduğum yerde varsa emin ol her yerde bulunur

ben bunu koltuk kılıflarımda denemek istiyorum kaç aydr aklımda ama cesaret edemiyorum

koltuk kılıfı degişik açıkcası bende cesaret edemem bence önce n-baska seyde deneyin
çok sık kullandığınız bir koltuk mu yoksa bir odad dekore felan mı?

koltuk kılıfı degişik açıkcası bende cesaret edemem bence önce n-baska seyde deneyin
çok sık kullandığınız bir koltuk mu yoksa bir odad dekore felan mı?

normal gunluk koltuklarım beyaz aldım çok pişmanım çok kirleniyor baş edemiyorum artık.koyu gri yapmak istiyorum.dahada yeni koltuklarım döşetsem dünya para yenisini alırım daha iyi işte cesaret edemiyorum

hımm canım bence koyu gri olmazlar ya siyah yada lacivert olurlar üzerine renkli polar al istersen yada gri tonda üzerine ser minderlerin varsa onlarada dik hatta yuvarlak felan minderler yap renk renk minderlerin olur bence kyma derim

hımm canım bence koyu gri olmazlar ya siyah yada lacivert olurlar üzerine renkli polar al istersen yada gri tonda üzerine ser minderlerin varsa onlarada dik hatta yuvarlak felan minderler yap renk renk minderlerin olur bence kyma derim

örtüyorm örtmesinede yinede nerden kirleniyor bilmiyorm leş gibiii.aklımda kaç aydr yapim yaa.olmassa çirkin olursa yine örterm üstünü çok pis gaza geldim

haaa arkadaslar unutuyordum boyayı iki tane kullanırsanız daha etkili olyor ben öle yaptım lacivert kotumda
sevmediğinz rengi hoşunuza gitmeyen badi pamuklu gömlek gibi şeyleride ya siyah yada laciii:52:yapabilirsiniz mesela benim açık turkuvaz bir switim vardı onu lacivert boya ile boyadım ama o kadar tatlı bir mavi oldu ki arasam bulamam önünde beyaz yazısı vardı o beyaz kalmış
hele bir badim vardı siyah gömlek yaka isviçreden ablam göndermişti 5 sene giymişimdir rengi iyice solmuştu onuda siyah kotumla attım mükemmel yenilendi inanın o kadar sevindim ki 3 gündür üzerimdeee
boyamak istediklerinizi 2 3 adet birlikte atabilirisniz ama 2 adet boya kullanın 5 6 tane ise 3 tane felan ben öle düşünüyorum ve öle yaptım bir kot bir badi birde taytım vardı 2 tane kullandım

umarım faydalı olur bu fikrim

örtüyorm örtmesinede yinede nerden kirleniyor bilmiyorm leş gibiii.aklımda kaç aydr yapim yaa.olmassa çirkin olursa yine örterm üstünü çok pis gaza geldim

ay canım gaza geldinde yapıpta kötü olunca bana suç bulmayasın kız dedi yaptık içine ettik deme :52:
sen bilirsin canikom belki bambaşka bişi olur ama siyahta tozu belli eder tatlım
siyah yap yine minderleri beyaz kasın yada renkli bir kumaşla yap kombinlemiş olursun kolay gelsin ne diyim

kırmızı bir pantolonum var
kesimi cok hos ama kırmızı diye giymiyorum
siyaha boyasam olur mu?

benim de keten elbiselerim var, renkleri çok soldu. makinede boyanma fikri çok hoşuma gitti. bu boya çin boyalarından değildir umarım, cildimize zarar vermeyelim giysileri yenilemek için..

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..

Bu sebeple konunuz Faydalı Bilgiler başlığına taşınmıştır..

arkadaşlar baslığım açtığım içerik konusuna uymuyor die ceza almışım burada sizlere faydalı olmak istemiştim sadece ama canımı çok sıktılar benden bu kadar kusura bakmayın sorularınıza yanıt veremeyecegim

Back