kızlar eskiyen kotları atmak yerine boyamak istemez misiniz?
hemen zor iş demeyin
benim siyah kotum vardı çok sevdiğim ama resmen grileşmişti boyamaya karar verdim kötü olursa zaten kullanmıyorum atarım dedim aldım kot boyasını zaten tek bir marka var suan aklımda deil neyse aldım boyayı çamasır makinasının deterjan gözüne boşalttım bir tatlı kaşığı tuzuda aynı göze koydum 90 dereceye aldım yıkadım ama kurutma yaparken yarıda kestim çıkarttım astım kuruttum sonra tersinden sıcak ütü ile her yerini iyice ütüledim akşam eşim gelmeden giydim yeni mi dedi? evet sipariş ettim geldi dedim sonra boyadığımı söyledim sasırdı
neyse bir kaç gün giydim hemde beyaz iç çamasırlarıyla vee hiç boyası çıkmadı yeni bir kotum olduuuuu ![KK64 :64: :64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
sonra lacivert kotum vardı ve solan kot yeleğim birde cırt bir mavi switim bunlarıda attım boyadım ütüledim sonuç mükemmel hepsi yepyeni![KK62 :62: :62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
boyama sayesinde eski sevdiğim tüşörtüm hatta taytım bile geri geldi hemde boyanın tnesi 50 kuruş
emin olun bişey kaybetmez kazanırsınız arkadaslar pamuklular daha güzel boyanıyor yanlız biraz kötü kokuyor oda hani kotumuzu ilk alırız gaz gibi kokar ya o koku zamnala gidiyor bu koku
yanlız daha yıkamdım makinede tekrar akar mı bilmem? akmaması için 30 derece ve kısa programda yıkamayı düşünüyorum
yanlız makinada yıkadıktan sonra deterjan koyduğumuz makina bölümünü çıkartıp hemen yıkayın sonrada koyu renkli çamaşırlarınızı yıkayın ki makinenin iyice temizlendiğine emin olun ben öle yaptım
isterseniz bir deneyin eskilerini atmaya kıyamayanlara bir çözüm![KK28 :28: :28:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk28.gif)
keşke her rengin boyası olsaaaaa
benzer konu açılmışsa özür dilerim![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
hemen zor iş demeyin
benim siyah kotum vardı çok sevdiğim ama resmen grileşmişti boyamaya karar verdim kötü olursa zaten kullanmıyorum atarım dedim aldım kot boyasını zaten tek bir marka var suan aklımda deil neyse aldım boyayı çamasır makinasının deterjan gözüne boşalttım bir tatlı kaşığı tuzuda aynı göze koydum 90 dereceye aldım yıkadım ama kurutma yaparken yarıda kestim çıkarttım astım kuruttum sonra tersinden sıcak ütü ile her yerini iyice ütüledim akşam eşim gelmeden giydim yeni mi dedi? evet sipariş ettim geldi dedim sonra boyadığımı söyledim sasırdı
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK64 :64: :64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
sonra lacivert kotum vardı ve solan kot yeleğim birde cırt bir mavi switim bunlarıda attım boyadım ütüledim sonuç mükemmel hepsi yepyeni
![KK62 :62: :62:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk62.gif)
boyama sayesinde eski sevdiğim tüşörtüm hatta taytım bile geri geldi hemde boyanın tnesi 50 kuruş
emin olun bişey kaybetmez kazanırsınız arkadaslar pamuklular daha güzel boyanıyor yanlız biraz kötü kokuyor oda hani kotumuzu ilk alırız gaz gibi kokar ya o koku zamnala gidiyor bu koku
yanlız daha yıkamdım makinede tekrar akar mı bilmem? akmaması için 30 derece ve kısa programda yıkamayı düşünüyorum
yanlız makinada yıkadıktan sonra deterjan koyduğumuz makina bölümünü çıkartıp hemen yıkayın sonrada koyu renkli çamaşırlarınızı yıkayın ki makinenin iyice temizlendiğine emin olun ben öle yaptım
isterseniz bir deneyin eskilerini atmaya kıyamayanlara bir çözüm
![KK28 :28: :28:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk28.gif)
keşke her rengin boyası olsaaaaa
benzer konu açılmışsa özür dilerim
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)