• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskisi gibi olmak ıcın ne yapmalıyım?

pardon yasını görmemişim. yaşın 13 ve eskisi gibi olmak istiyorsun. zaten çok yeni yeni gelişiyorsun. bir gelişim psikoloğu sana yardımcı olabilir bence. uzman birinden tavsiye almak herzamn daha iyidir. hele ki yaşını düşünürsek.

yaşın tam olarak kaç acaba?
pardon yasını görmemişim. 13 yasındasın ve eskisi gibi olmak istiyorsun. bence bunu en iyi bir gelişim psikoloğuyla görüşerek halledebilirsin.

Yasım 13 Eskıden dersLe cok ıLgılıydım ama cevreden cok degıstım. Artık dersı cok boslar oldum. Ve bu konuları aileme acmadım. Açamamda. Ne yapmalıyım?

tatlım 13 yaşındasın. dersleri boşlaman, çevreden etkilenmen çok doğal. yalnız cinsellik birşeyler yazmışsın. bu konuda hatalar yapmamak için bir uzmanla konuşmalısın. ayrıca sevgili konusuna gelince senin yaşında bazen büyük bir sorun gibi görünebilir bu fakat kendine bir hobi edinirsen hem fiziksel hem psikolojik gelişimin açısından faydalı olur.

Açıkca üzüldüm 13 olupta 18-19 yaşında yaşaman gerekenleri şu an yaşamam bence derslerine geri dön yoksa kaçırdıklarını telafı edemez ve kendindende nefret edersin ,az ama kaliteli arkadaşların olsun,

ah yavrum ah!
o kadar küçüksün ve o kadar yolun başındasın ki!!!!
ne desek çoğu boş gelecek sana.
bişeyleri yaşamadan, canı yanmadan ders alamıyo insanoğlu nedense.
ilerde çooook vaktin olacak sevgiyi aşkı yaşamak için
erkek arkadaş sevgili edinmek için....
oysa şu an kaçtımı birdaha geri gelmeyecek
pişmanlıklar ahlar keşkeler kalacak geriye
geleceğin maddi olsun manevi olsun iyi güzel rahat olsun istiyorsan
derslerine okuluna ver önceliği
eğlenmeyecekmiyim gezmeyecekmiyim arkadaş edinmeyecekmiyim dediğini duyar gibiyim
tabiki gezecek eğleneceksin arkadaşlarınla ama öncelik hep geleceğini kurtarmak için çalışmak olmalı
AYRICA ŞUNU HİÇ UNUTMA
SEN ÇOK DEĞERLİ ÇOK KIYMETLİSİN
HERKES ULAŞAMAMALI SANA
SENİN KIYMETİNİ DEĞERİNİ BİLECEK KİŞİYE SAKLA KENDİNİ EMİ MİNİĞİM

ah yavrum ah!
o kadar küçüksün ve o kadar yolun başındasın ki!!!!
ne desek çoğu boş gelecek sana.
bişeyleri yaşamadan, canı yanmadan ders alamıyo insanoğlu nedense.
ilerde çooook vaktin olacak sevgiyi aşkı yaşamak için
erkek arkadaş sevgili edinmek için....
oysa şu an kaçtımı birdaha geri gelmeyecek
pişmanlıklar ahlar keşkeler kalacak geriye
geleceğin maddi olsun manevi olsun iyi güzel rahat olsun istiyorsan
derslerine okuluna ver önceliği
eğlenmeyecekmiyim gezmeyecekmiyim arkadaş edinmeyecekmiyim dediğini duyar gibiyim
tabiki gezecek eğleneceksin arkadaşlarınla ama öncelik hep geleceğini kurtarmak için çalışmak olmalı
AYRICA ŞUNU HİÇ UNUTMA
SEN ÇOK DEĞERLİ ÇOK KIYMETLİSİN
HERKES ULAŞAMAMALI SANA
SENİN KIYMETİNİ DEĞERİNİ BİLECEK KİŞİYE SAKLA KENDİNİ EMİ MİNİĞİM

Öneriler için tesekkurler (, kulak ardı etmeyecegim Tesekkurler..

Back