• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskisi gibi kıskanmıyor. Acaba sevmiyor mu?

Eşin zamanla olgunlaşmış. Sevginin azalmasıyla ilgisi yok bunun. Belli bir yaştan sonra insanlar, aslında istedikleri ama çevre ne der, eşim ne der şeklindeki kaygıları sebebiyle söyleyemedikleri isteklerini dile getirmeye başlarlar. Cüretkar bikini giymenizi bu yüzden istemiştir. Başkalarını dikizlemesinden iyidir bence.
Ya baskalari onu dikizlerse

Eşim eskiden çok kıskanç bir adamdı. Denize gitmek istemez, onunla konuşma, bununla konuşma, bu kıyafeti giyme... şeklinde her şeyime karışan ve kıskançlığı ile beni boğan bir adamdı. Yaşı ilerledikçe kıskançlığı iyice azaldı. Şimdi 43 yaşında. Denize de gidiyoruz, kimle konuştuğuma karışmıyor, ne giydiğime karışmıyor şimdi fazla hoşgörülü. Denizde normalde mayo giyerdim, bikini almamı istedi. Sorun çıkarmasın diye birlikte aldık. Benim biraz cüretkar bulduğum üçgen bir bikiniyi beğendi ve onu aldık ve denizde artık o bikini giyiyorum. Normal şartlarda böyle birşey isteyeceğini tahmin etmezdim. Acaba bana olan sevgisi azaldığı için mi beni kıskanmıyor, yoksa olgunlaştığı için mi?
Bende genele katılarak yaş itibariyle artık daha durulmuş olgun dusunen bırı olmuş eşin bence normal gibi duruyor.

Birgün ben de böyle bir konu açabilecek miyim acaba:dua: kk yi bile kiskanabilen bir kocam var ne zaman telefonum ötse benden önce eline alıyor geçen sinirlendim tepki verdim bu sefer de ne saklıyorsun diyor. Şu forumdan sana mesaj mı geliyor. Hee dedim adı üstünde kadınlar kulübü oradakiler lezbiyen bana yazıyorlar :D
Neyse ki bikini sorunumuz yok ama ara sıra kıyafet tartışması yaşıyoruz
Demek ki adam seni seksi görmek istiyor. Başkaları bakarsa kaygılarından kurtulmuş ne güzel

Back