Eşim eskiden çok kıskanç bir adamdı. Denize gitmek istemez, onunla konuşma, bununla konuşma, bu kıyafeti giyme... şeklinde her şeyime karışan ve kıskançlığı ile beni boğan bir adamdı. Yaşı ilerledikçe kıskançlığı iyice azaldı. Şimdi 43 yaşında. Denize de gidiyoruz, kimle konuştuğuma karışmıyor, ne giydiğime karışmıyor şimdi fazla hoşgörülü. Denizde normalde mayo giyerdim, bikini almamı istedi. Sorun çıkarmasın diye birlikte aldık. Benim biraz cüretkar bulduğum üçgen bir bikiniyi beğendi ve onu aldık ve denizde artık o bikini giyiyorum. Normal şartlarda böyle birşey isteyeceğini tahmin etmezdim. Acaba bana olan sevgisi azaldığı için mi beni kıskanmıyor, yoksa olgunlaştığı için mi?
Eşim eskiden çok kıskanç bir adamdı. Denize gitmek istemez, onunla konuşma, bununla konuşma, bu kıyafeti giyme... şeklinde her şeyime karışan ve kıskançlığı ile beni boğan bir adamdı. Yaşı ilerledikçe kıskançlığı iyice azaldı. Şimdi 43 yaşında. Denize de gidiyoruz, kimle konuştuğuma karışmıyor, ne giydiğime karışmıyor şimdi fazla hoşgörülü. Denizde normalde mayo giyerdim, bikini almamı istedi. Sorun çıkarmasın diye birlikte aldık. Benim biraz cüretkar bulduğum üçgen bir bikiniyi beğendi ve onu aldık ve denizde artık o bikini giyiyorum. Normal şartlarda böyle birşey isteyeceğini tahmin etmezdim. Acaba bana olan sevgisi azaldığı için mi beni kıskanmıyor, yoksa olgunlaştığı için mi?
Sevmese yanında olmazdı: Tam bir erkek cümlesi :)Size guvenıyıor demek.yatıklarına pişman sevmese yanında olmazdı
Bizde, ,"seven kıskanır" diye bir söz var biliyorsunuz. Demek yanlış bir sözmüş.Adam özüne dönmüş . .
Kıskançlık sevgi belirtisi değil bence. .
Doyasıya tadını çıkarın. .
HEHE :))Sevmese yanında olmazdı: Tam bir erkek cümlesi :)
Bizde, ,"seven kıskanır" diye bir söz var biliyorsunuz. Demek yanlış bir sözmüş.
Erkekler bikinili kadından hoşlanırlar. Elin alemin eşini dikizleyeceğine kendi eşinin giymesini istemesi daha yerinde bir davranış olmuş bence.Birden olmadı değil mi bu dönüşüm.her kadın az da olsa kıskanılmak ister belki eskisi kadar gözünüze sokmuyor bunu brlki de yaşının etkisiyke daha farkı bakıyordur bazı şeylere.
ama cürretkar bikini niye istedi ona çok anlam veremedim...
Eşin zamanla olgunlaşmış. Sevginin azalmasıyla ilgisi yok bunun. Belli bir yaştan sonra insanlar, aslında istedikleri ama çevre ne der, eşim ne der şeklindeki kaygıları sebebiyle söyleyemedikleri isteklerini dile getirmeye başlarlar. Cüretkar bikini giymenizi bu yüzden istemiştir. Başkalarını dikizlemesinden iyidir bence.Eşim eskiden çok kıskanç bir adamdı. Denize gitmek istemez, onunla konuşma, bununla konuşma, bu kıyafeti giyme... şeklinde her şeyime karışan ve kıskançlığı ile beni boğan bir adamdı. Yaşı ilerledikçe kıskançlığı iyice azaldı. Şimdi 43 yaşında. Denize de gidiyoruz, kimle konuştuğuma karışmıyor, ne giydiğime karışmıyor şimdi fazla hoşgörülü. Denizde normalde mayo giyerdim, bikini almamı istedi. Sorun çıkarmasın diye birlikte aldık. Benim biraz cüretkar bulduğum üçgen bir bikiniyi beğendi ve onu aldık ve denizde artık o bikini giyiyorum. Normal şartlarda böyle birşey isteyeceğini tahmin etmezdim. Acaba bana olan sevgisi azaldığı için mi beni kıskanmıyor, yoksa olgunlaştığı için mi?
kıskanmasın ne güzel işte hayatın tadını çıkarın bşverin.Eşim eskiden çok kıskanç bir adamdı. Denize gitmek istemez, onunla konuşma, bununla konuşma, bu kıyafeti giyme... şeklinde her şeyime karışan ve kıskançlığı ile beni boğan bir adamdı. Yaşı ilerledikçe kıskançlığı iyice azaldı. Şimdi 43 yaşında. Denize de gidiyoruz, kimle konuştuğuma karışmıyor, ne giydiğime karışmıyor şimdi fazla hoşgörülü. Denizde normalde mayo giyerdim, bikini almamı istedi. Sorun çıkarmasın diye birlikte aldık. Benim biraz cüretkar bulduğum üçgen bir bikiniyi beğendi ve onu aldık ve denizde artık o bikini giyiyorum. Normal şartlarda böyle birşey isteyeceğini tahmin etmezdim. Acaba bana olan sevgisi azaldığı için mi beni kıskanmıyor, yoksa olgunlaştığı için mi?
Yaşadığınız çevre çok önemli. Ama yine de yaşı ilerledikçe değişecektir. Birazda sizin elinizde değişmesi. Başbaşa olduğunuz anlardan başlayarak giyseniz göz aşinalığı olacak ve alışacaktır.Benim eşimde öyle olur mu acaba? Olması gereken hale gelmiş daha ne istiyorsun. Kıskanç olması sevdiği anlamına gelmez, yada kıskanmaması sevmediği anlamına. Ben normal bir pantolon - bluz giyebilme hayalini kuruyorum. Benimkide doğru yolu bulsa keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?