Eskisi gibi kıskanmıyor. Acaba sevmiyor mu?

kıskançlığın sevgiyle alakası olduğunu düşünmüyorum, normalleşmiş bence
belkide ele güne karşı çekici bir kadına sahibim demek istiyordur alt mesaj olarak

bana göre eşin seni ne kadar çok sevdiğini yeni anlamış öncedenki davranışları senin değil kendinin değerli olduğu yönündeymiş şu anki tavırlarında ise önceliği sen olmuşssun.

Ben eşimle yaklaşık 6 yıllık beraberleğimiz var
kıskançlıkla ölçülüyorsa sevgi
eşim beni hiç sevmemiş bende onu
Bence artık karşılıklı güven oluşmuş

eşin olgunlaşmış canım, benim abim de çok çektirdi yengeme şimdi 40 yaşında düzeldi, sevgiyle hiç ilgisi yok. eskiden yaptıkları anormalmiş, şimdi daha normal geldi bana.

Benim eşimde öyle olur mu acaba? Olması gereken hale gelmiş daha ne istiyorsun. Kıskanç olması sevdiği anlamına gelmez, yada kıskanmaması sevmediği anlamına. Ben normal bir pantolon - bluz giyebilme hayalini kuruyorum. Benimkide doğru yolu bulsa keşke...

Gereksiz kuruntu yapiyorsun gibi geldi beni sevmiyormu diye dusunmek yerine demekki bana guveni tam kendiside olgunlasmis gereksiz tavirlariyla iliskimizi zedelemiyor diyerek mutlu olmalisin :)

Adam özüne dönmüş . .
Kıskançlık sevgi belirtisi değil bence. .
Doyasıya tadını çıkarın. .

Birden olmadı değil mi bu dönüşüm.her kadın az da olsa kıskanılmak ister belki eskisi kadar gözünüze sokmuyor bunu brlki de yaşının etkisiyke daha farkı bakıyordur bazı şeylere.

ama cürretkar bikini niye istedi ona çok anlam veremedim...

Erkekler bikinili kadından hoşlanırlar. Elin alemin eşini dikizleyeceğine kendi eşinin giymesini istemesi daha yerinde bir davranış olmuş bence.

Eşin zamanla olgunlaşmış. Sevginin azalmasıyla ilgisi yok bunun. Belli bir yaştan sonra insanlar, aslında istedikleri ama çevre ne der, eşim ne der şeklindeki kaygıları sebebiyle söyleyemedikleri isteklerini dile getirmeye başlarlar. Cüretkar bikini giymenizi bu yüzden istemiştir. Başkalarını dikizlemesinden iyidir bence.

kıskanmasın ne güzel işte hayatın tadını çıkarın bşverin.

Yaşadığınız çevre çok önemli. Ama yine de yaşı ilerledikçe değişecektir. Birazda sizin elinizde değişmesi. Başbaşa olduğunuz anlardan başlayarak giyseniz göz aşinalığı olacak ve alışacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…