• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskisi gibi kıskanmıyor. Acaba sevmiyor mu?

ebrukayak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
72
11
3
Eşim eskiden çok kıskanç bir adamdı. Denize gitmek istemez, onunla konuşma, bununla konuşma, bu kıyafeti giyme... şeklinde her şeyime karışan ve kıskançlığı ile beni boğan bir adamdı. Yaşı ilerledikçe kıskançlığı iyice azaldı. Şimdi 43 yaşında. Denize de gidiyoruz, kimle konuştuğuma karışmıyor, ne giydiğime karışmıyor şimdi fazla hoşgörülü. Denizde normalde mayo giyerdim, bikini almamı istedi. Sorun çıkarmasın diye birlikte aldık. Benim biraz cüretkar bulduğum üçgen bir bikiniyi beğendi ve onu aldık ve denizde artık o bikini giyiyorum. Normal şartlarda böyle birşey isteyeceğini tahmin etmezdim. Acaba bana olan sevgisi azaldığı için mi beni kıskanmıyor, yoksa olgunlaştığı için mi?

aşırı kıskançlık sevgiyle bağdaştırılmamalı..kıskançlık tabiki insanın doğası var ama herşey dozunda güzeldir..
eşinin yaşı dolasıyla sanırım artık rahatlamış

Bence olgunlaşmış eşiniz,
Olgunlaştıkça da kıskançlığın yerini hoşgörü almış.
Bence bu sevmiyor anlamına gelmiyor.

aklı başına geç gelmiş, olgunlaşmış.
sevgiyle kıskançlık birbiriyle alakasız duygular, kıskançlık=özgüvensizlik.
öyle olmasa kıskançlık cinayeti diye bişey olmazdı, insan sevdiğini öldürür mü?

Eşim eskiden çok kıskanç bir adamdı. Denize gitmek istemez, onunla konuşma, bununla konuşma, bu kıyafeti giyme... şeklinde her şeyime karışan ve kıskançlığı ile beni boğan bir adamdı. Yaşı ilerledikçe kıskançlığı iyice azaldı. Şimdi 43 yaşında. Denize de gidiyoruz, kimle konuştuğuma karışmıyor, ne giydiğime karışmıyor şimdi fazla hoşgörülü. Denizde normalde mayo giyerdim, bikini almamı istedi. Sorun çıkarmasın diye birlikte aldık. Benim biraz cüretkar bulduğum üçgen bir bikiniyi beğendi ve onu aldık ve denizde artık o bikini giyiyorum. Normal şartlarda böyle birşey isteyeceğini tahmin etmezdim. Acaba bana olan sevgisi azaldığı için mi beni kıskanmıyor, yoksa olgunlaştığı için mi?
Size guvenıyıor demek.yatıklarına pişman sevmese yanında olmazdı

Arkadaşım bunda kafaya takacak ne var? Ne güzel işte olgunlaşmış eşin buna sevinmelisin kısıtlasa daha mi iyi? Vallahi senin yerinde olsam üstüne bir de göbek atardım ama benimki maalesef henüz o olgunlaşma seviyesine ulaşamadı. Darısı benimkinin başına inşallah.

Dert göremedim, sevinmeniz gerekiyor üstelik.

Eşiniz sonunda hiç kimseyi hiç bir şey için kısıtlamaya gerek olmadığını anlamış. Ve her yetişkinin özgür ve bağımsız olduğunu da...

Cüretkar olmayan bikini görmedim daha sonuçta hepsindede vucudun %95i çıplak :) nyse benim eşimde eskiden daha kıskançtı , yüzüğümü evde unutsam yılda bir , bir hafta trip yapardı.şimdi hiç takmıom sallamıyo bile.neden çnkü artık çoluklu cocukluyuz , yıllardır tanıdığı kadınız , söliceği cümleyi 10dk önceden tahmin edebilir haldeyiz....normal yani genelde öyle olur....

Back