eskişehirliler bi bakarmısınız...

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
selam hemşerilerim bende eskısehırlıyım evlendım 7 yıl oldu ayrı kaldık oralardan yaza dugun ıcın gelıcem en ıyı kuaför ve fotografcı için yardım edermısınız nereye gıtmelıyız....bırde kıyafet için önerılerınızı beklıyorum....

eskişehir belediyesi ya da adliyesinin bulunduğu çevrede oturulacak yerler neresi , ev fiyatları vs anlatan olursa çok mutlu olurum, hiç gitmeyen ancak orada yaşayacak olan biri olarak yardım eder misiniz.

eskişehir belediyesi ya da adliyesinin bulunduğu çevrede oturulacak yerler neresi , ev fiyatları vs anlatan olursa çok mutlu olurum, hiç gitmeyen ancak orada yaşayacak olan biri olarak yardım eder misiniz.

yardımcı olmak isterim akşam özelden mesaj atacağım

melish83 mesaj sayım yeterli değilmiş atamadım mesaj bu akşama kadar doldurum ama mesaj sayımı bu akşam görüşmek ümidiyle

slm senin adına sevindim eskişehir yaşamak için ideal bi şehir hem ucuz hem de şirin ben eskişehirliyim gökmeydanda kayınvalidemler oturuo adliyenin oralarda sana tavsiye edebileceğim evler alanönü mevkinde apartmanlar var yeni bina hemde merkezi ziya paşa taraflarına da bakabilirsin atama için mi gittin eskişehire?

evet malesef canım tayin durumu ( ben güzel şeyler duyuyorum bu il için..inşallah ben dediklerine bir bakayım tatlım... daha gitmedim canım birkaç ayım daha var.

ya canım yazamadım bi türlü ev bakmaya geldiğiniz zaman görüşelim ben yardımcı olacağım tanıdık emlakçılar falanda var eskişehirin en uzak yerinde otursan bilen adliyeye gitmen en çok çok yarım saat sürer o yüzden yakın olsun diye kısıtlanmna gerek yok

sağolllllllll....:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…