Merhaba ulaşabildiniz miKızlar herkese selam
Bilen bilir bi 15 sene önce falan eskişehirde bi falcı vardı zuzu diye. adalarda bi kafede bakıyodu kafenin ismini unuttum. bu kadın çok iyi fal bakıyodu ben bir kere baktırabilmiştim çat çat söylemişti her şeyi. sonra tekrar gittim çalıştığı kafeden ayrılmış nereye gittiğini bilmiyoruz demişlerdi kafedeki çalışanlar. sonraları evinde bakıyormuş diye duydum, bi ara izmire taşındı diye duydum ama doğru muydu bilmiyorum.
neyse sözün özü, bu kadın nerelerde hala fal bakıyor mu, var mı bilen gören duyan? yakın zamanda fal baktıran oldu mu?
Evlendi diye bir söylenti duymuştum doğru galiba.. Neyse bir gün yine bakarsa buraya yazsa bari çok arayan var:)Tesadüfen zuzuyu görünce bı bakayım dedim.
Ne yazikki kizlar Zuzu artık fal bakmıyor.
Tamamen bıraktı şehir degistirdi sonra Eskişehir'e geldi gitti derken bıraktı.
Şuan fal geçmişi olduğunu kimse bilmiyor ailevi sebeplerden dolayı.
Eskişehir de bir elin parmağını geçmez fala bakan zaten Zuzu da arada gitti işte.
EvlendiEvlendi diye bir söylenti duymuştum doğru galiba.. Neyse bir gün yine bakarsa buraya yazsa bari çok arayan var:)
Ay çok gizemli ya söylesene noolmuşEvlendi
Ben denk gelirim diye düşünüyorum o zaman haber veririm.
Ama başka sebepler de var diye biliyorum ben.
Eğer dönerse çalışırsa buraya yazarım bı şekilde.
İşte özel hayati ya bişey diyemiyo insan.Ay çok gizemli ya söylesene noolmuş
Falcı bulabildiniz mi onun gibi falcı arıyorum iyi bakan bilen biriniHaber alan yazsın lütfen bana da üniversite ikinci sınıfta bakmıştı her dediği de oldu.
Malesef onun kadar nokta atışı yapan yok.Falcı bulabildiniz mi onun gibi falcı arıyorum iyi bakan bilen birini
Merhaba zuzunun iletişim numarası var mı sizde nerede yaşıyor ?İşte özel hayati ya bişey diyemiyo insan.
Ama fal bakmayı bıraktı o kesin
Merhaba ulaşabildiniz mi kendisineİşte özel hayati ya bişey diyemiyo insan.
Ama fal bakmayı bıraktı o kesin