ESKİŞEHİRLİ ZUZU

subuti

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
85
58
Kızlar herkese selam

Bilen bilir bi 15 sene önce falan eskişehirde bi falcı vardı zuzu diye. adalarda bi kafede bakıyodu kafenin ismini unuttum. bu kadın çok iyi fal bakıyodu ben bir kere baktırabilmiştim çat çat söylemişti her şeyi. sonra tekrar gittim çalıştığı kafeden ayrılmış nereye gittiğini bilmiyoruz demişlerdi kafedeki çalışanlar. sonraları evinde bakıyormuş diye duydum, bi ara izmire taşındı diye duydum ama doğru muydu bilmiyorum.

neyse sözün özü, bu kadın nerelerde hala fal bakıyor mu, var mı bilen gören duyan? yakın zamanda fal baktıran oldu mu?

Kızlar herkese selam

Bilen bilir bi 15 sene önce falan eskişehirde bi falcı vardı zuzu diye. adalarda bi kafede bakıyodu kafenin ismini unuttum. bu kadın çok iyi fal bakıyodu ben bir kere baktırabilmiştim çat çat söylemişti her şeyi. sonra tekrar gittim çalıştığı kafeden ayrılmış nereye gittiğini bilmiyoruz demişlerdi kafedeki çalışanlar. sonraları evinde bakıyormuş diye duydum, bi ara izmire taşındı diye duydum ama doğru muydu bilmiyorum.

neyse sözün özü, bu kadın nerelerde hala fal bakıyor mu, var mı bilen gören duyan? yakın zamanda fal baktıran oldu mu?
Merhaba ulaşabildiniz mi

Merhaba instagramda bu kullanici adi yok ama ulasabildiniz mi zuzuya.. ben de obu ariyorum

Hello arkadaşlar, ben zuzuyu burdan birinini söylemesiyle bulmuştum. Adı Zuhal, soyadını hatırlamıyorum faceden arkadaş ekleyip konuşmuştum. Hesabını silmiş maalesef :kızgın: , yoğun istek üzerine messengerı açıp baktım facebook kullanıcısı yazıyordu.:KK1:

Tesadüfen zuzuyu görünce bı bakayım dedim.
Ne yazikki kizlar Zuzu artık fal bakmıyor.
Tamamen bıraktı şehir degistirdi sonra Eskişehir'e geldi gitti derken bıraktı.
Şuan fal geçmişi olduğunu kimse bilmiyor ailevi sebeplerden dolayı.
Eskişehir de bir elin parmağını geçmez fala bakan zaten Zuzu da arada gitti işte.

Tesadüfen zuzuyu görünce bı bakayım dedim.
Ne yazikki kizlar Zuzu artık fal bakmıyor.
Tamamen bıraktı şehir degistirdi sonra Eskişehir'e geldi gitti derken bıraktı.
Şuan fal geçmişi olduğunu kimse bilmiyor ailevi sebeplerden dolayı.
Eskişehir de bir elin parmağını geçmez fala bakan zaten Zuzu da arada gitti işte.
Evlendi diye bir söylenti duymuştum doğru galiba.. Neyse bir gün yine bakarsa buraya yazsa bari çok arayan var:)

Evlendi diye bir söylenti duymuştum doğru galiba.. Neyse bir gün yine bakarsa buraya yazsa bari çok arayan var:)
Evlendi 🤗
Ben denk gelirim diye düşünüyorum o zaman haber veririm.
Ama başka sebepler de var diye biliyorum ben.
Eğer dönerse çalışırsa buraya yazarım bı şekilde.

Vay be... ben de bulamadım kendisini keşke tekrar baksa. Neyse umarım burayı görüyodur tekrar bakmaya karar verirse müşterisi bol :)

X