Eskişehirde satılık ev arıyorum...3+1

yess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2007
11
0
eskişehirde merkeze yakın,,en fazla bir durak uzaklığında 3+1 daire arıyorum..deprem sonrası bina tercihim..birinci kat ve karanlık oda asla istemiyorum,mutfağı dar ve asansörsüz kat istemiyorum..ferah nezih bir daire olmalı..bu şartlara uygun daire biliyorsanınz lütfen bana ulaşırmsınız..şimdiden çok teşekkürler...(hasan polatkan ve en fazla 7_8 yıllık bina öncelikli)

anadolu üniversitesi yakınlarında çok fazla yeni binalar var bende o binalardan birinde oturuyorum ama 2+1.. 3+1 de çok fazla sıfır binalar var buralarda bakmanızı tavsiye ederim..

baktım bugün hepsine,,yeni bağlar civarı diyorsunuz,,sanırım o taraf pek tutulmuyormuş aileler tarafından öğrenci çok fazla ondan..çok pahalı daireler...aradığım özelliklerde fiyatlar hep 250 milyar civarı..bulamıcam galiba(((

hasan polatkan caddesi üstünde özbulvar emlak var camiye yakın bizede onlar buldular sen istediğin özellikleri söylersen en uygun evi bulurlar eminim. komisyon dada yardımcı oluyorlar bize buldukları evden çok memnun kaldık allah rast getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…