Eskişehirde Meme Büyütme Ameliyatı

Mzti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2023
1
0
28
Merhabalar, Eskişehir de meme büyütme ameliyatı yaptırmak istiyorum, benim için önemli olan çok doğal yapan bir doktor bulmak ve önerilerinize ihtiyacım var. Dr. Mehmet Sezgin i önerdiler daha önce bu doktora giden var mı aranızda? Ya da başka doktor önerileri olan ya da doktorundan memnun kalmayanlar, yaptıranlar varsa hepinizin görüşleriniz bekliyorum 💕🙏🏻

Merhabalar, Eskişehir de meme büyütme ameliyatı yaptırmak istiyorum, benim için önemli olan çok doğal yapan bir doktor bulmak ve önerilerinize ihtiyacım var. Dr. Mehmet Sezgin i önerdiler daha önce bu doktora giden var mı aranızda? Ya da başka doktor önerileri olan ya da doktorundan memnun kalmayanlar, yaptıranlar varsa hepinizin görüşleriniz bekliyorum 💕🙏🏻
Merhabalar bende eskisehirdeyim aynı şekilde doktor arıyorum iyi olduğunu bildiklerimin fiyatı çok yüksek devlettekilerede güvenemiyorum

Refika ceylan var dün fiyat aldım 62bin dedi Hüseyin gerçekte iyi diye duydum

Bende Eskişehirdeyim ve meme estetiği olucam bir hafta sonra acaba sizler oldunuz mu?

X