• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Eskişehirde Lazer Epilasyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi Shamrockk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Shamrockk

Ziyaretçi
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun, İzmirden eskişehire taşındım, araştırmalarım sonunda düzgün bi lazer epilasyon yapan bir yer bulamadım.. Çok acil yardım lütfennnn, 2. seansımı zamanı geçmeden yaptırtmak istemiyorum. Alexandrite kullanan güvenilir bir yer arıyorum:1no2:

ben sare güzellikte agda yaptırıyorum orada da lazere baslamıslar ama senin istediğin gibimidir bilemiyorum, bir sor istersen yerleri kanatlının karsısında

sare ırmak gibi yerlerde sakın yaptırma. zaten fiyatından da anlayabilcegin üzere bunlar işe yaramaz.
anadolu hastanesi, mayasante diye 2 ayrı yer var 2sinide öneririm. ben anadolu hastanesine gidiyorudum. memnundum. bende izmirden eskişehire gidince cok aramıştım

Teşekkür ederim arkadaşlar, mayasante güvenilir bir yer midir acaba? mayasanteye gidenler varsa onların paylaşımlarınıda beklerim... çok kararsız kaldım

bende yaptırmadan araştırdım anadolu hastanesinde yapılıyo bide dermArt var ben dermarta başladım ilk seansımı yaptırdım temiz iyi ama sen git görüş hangisi içine sinerse oraya yaptır

mayasante iyi biyer zaten bir doktorun bildigim kadarıyla. 2 seans gittim ama sonra daha uygun oldugu için anadoluya geçtim. mayasanteyide öneririm

arkadaslar bende iğneli için ırmak gıdıyorum lazer bıkını bolgesı ıcın dusunuyorum aslında ama bende cok arastırmamma ragmen karar veremedım ancak dmr sanıyorum ısmı hasan polatkanda bır yer orası ıcın guzel seyler duydum anadolu hastanesı ılk kez duyuyorum yaptıranlar memnun kaldız mı arkadaslar ucretlerı ve kaç seans sonra dıyorlar tahmınen ???

arkadaslar bende iğneli için ırmak gıdıyorum lazer bıkını bolgesı ıcın dusunuyorum aslında ama bende cok arastırmamma ragmen karar veremedım ancak dmr sanıyorum ısmı hasan polatkanda bır yer orası ıcın guzel seyler duydum anadolu hastanesı ılk kez duyuyorum yaptıranlar memnun kaldız mı arkadaslar ucretlerı ve kaç seans sonra dıyorlar tahmınen ???

en uygun dmt 150 , hastanede 200 dedi bikini bölgesi için 6 8 seans diyorlar kişiye göre değişiyomuş ve benim ilk seansımdı hani bişey sölemek için erken ama biraz zaman geçsin tekrar yazarım

arkadaslar bende lazer epilasyona baslamak istiyorum galiba cogunlukla anadolu hastanesi ve dmt die bi yer önerilmiş,anadolu hastanesine baslamadan önce gidip muayene olmak mı gerekiyo?bide dmt tam olarak neresi ve gidenlerin geribildirimlerini merak ediyorum cevaplarınızı bekliorum

Ben bir kaç ay önce bi topik açmıştım Eskişehirdeki Lazer yerleri diye.Ama hiç kimse bir yer önermedi bende Mayasanteye gittim.ıyi mi kötü mü bilmeden.Şu an 2. seansı oldum.Temiz bir yer ,Alexandrite kullanıyorlar galiba (sormadım makinanın üzerinde öyle yazıyordu) fakat pek ilgili gelmediler bana ama mecbur gittim.Ancak şu an bacaklarımda hafif mor renkte yanıklar oluştu ve şimdi siteden yanık tedavisine bakıyorum.

Ben bir kaç ay önce bi topik açmıştım Eskişehirdeki Lazer yerleri diye.Ama hiç kimse bir yer önermedi bende Mayasanteye gittim.ıyi mi kötü mü bilmeden.Şu an 2. seansı oldum.Temiz bir yer ,Alexandrite kullanıyorlar galiba (sormadım makinanın üzerinde öyle yazıyordu) fakat pek ilgili gelmediler bana ama mecbur gittim.Ancak şu an bacaklarımda hafif mor renkte yanıklar oluştu ve şimdi siteden yanık tedavisine bakıyorum.

ücretleri konusunda bilgi verebilir misiniz?

arkadaşlar bende lazere başlamak istiyorum. kristal güzellik salonunda kampanya varmış tüm vucüt 1000 TL acaba daha önce oraya giden var mı? IPL kullanıolar soğutuculu. bende vücudumda lekenmeler olmasından korkuyorum. ancak dermart a ve mayasente ye giden arkadaşlarım var. mayasenteye giden arkadaşımın 7 seansata tek tük tüyleri kaldı kendiside gayet memnun. dermart a giden arkadaşım yüzü için gidiyor. çok bi sonuç göremedi ama yüz için zaten normal. ben bir de bu anadolu hastanesini sormak istiorum gidersek kiminle görüşmemiz gerekiyor.. fiyatları nedir.. bilnler lütfen yardıcı olsun...

Back