Arkadaşlar hayirli akşamlar.
Buraya gidip de memnun kalan var mi Eskisehir'de? Herkes gidiyormuş ama hiç burada hakkında yazan yok şaşkınım. Yol gosterilmeye ihtiyacım var. Cok tesekkurler simdiden.
Buraya gidip de memnun kalan var mi Eskisehir'de? Herkes gidiyormuş ama hiç burada hakkında yazan yok şaşkınım. Yol gosterilmeye ihtiyacım var. Cok tesekkurler simdiden.
Bende ümit hastanesinde yaptırdım kesinlikle memnun kalmadım,hiç dökülme olmadı tekrar gittim kontrol seansı yapıldı ama yine de dökülmeyen yerler var yani atış yapılmamış !!! Oralara ağda falanda yapamam da 1 ay tüylü kalacak.dökülme olmadı dediğinizde de (10.gün aradım) 15 günde dökülürdü diyor,yaklaşımları da çok kötüydü,masanın üstündeki kağıt bile değiştirilmiyor doktoru hiç görmedim zaten,kesinlikle tavsiye etmiyorum kızlar
Bende ümit hastanesinde yaptırdım kesinlikle memnun kalmadım,hiç dökülme olmadı tekrar gittim kontrol seansı yapıldı ama yine de dökülmeyen yerler var yani atış yapılmamış !!! Oralara ağda falanda yapamam da 1 ay tüylü kalacak.dökülme olmadı dediğinizde de (10.gün aradım) 15 günde dökülürdü diyor,yaklaşımları da çok kötüydü,masanın üstündeki kağıt bile değiştirilmiyor doktoru hiç görmedim zaten,kesinlikle tavsiye etmiyorum kızlar
merhaba bende ümit hastanesi vişnelik şubesinde yaptırdım kesinlikle katılmıyorum. 3 yıl önce gittim neredeyse bütün bölgelerim bitti. sadece kendimde değil eş dost ve akrabaları yönlendirdim. Hijyen konusunda gayet iyiler tertemiz ve her hastada örtülerini değiştiriyorlar çalışan bayanlar hem güler yüzlü hemde çok alakalılar. Ben kesinlikle tavsiyede bulunuyorum. şuana kadar giden kimseden böyle şeyler duymadım. birkere doktor kontrolu var herhangi bir sorunda ona danışıp çağırıyorlar benim kol altumda kızarıklık ve kaşıntı vardı lazerden oldu sanmıştım doktor bey ilgilendi onlarla alakası olmamasına ragmen ilaç yazdı. Gidip ne kullandıkları belli olmayan uyduruk güzellik salonunda yaptırmaktansa kesinlikle Hastane tavsiye ediyorum.
merhaba ümitin fiyatları ben giderken gayet makuldu bikini 100 kol altı 50 bacak altıda 200 dü bacalklara bucuk ayda gittim kol altı bikiniyede ayı buluyordu