• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Eskişehir'de Lazer Epilasyon Özel Ümit Hastanesi

Roselling

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
273
501
23
Arkadaşlar hayirli akşamlar.
Buraya gidip de memnun kalan var mi Eskisehir'de? Herkes gidiyormuş ama hiç burada hakkında yazan yok şaşkınım. Yol gosterilmeye ihtiyacım var. Cok tesekkurler simdiden.

Buraya gidip de memnun kalan var mi Eskisehir'de? Herkes gidiyormuş ama hiç burada hakkında yazan yok şaşkınım. Yol gosterilmeye ihtiyacım var. Cok tesekkurler simdiden.
Bende maya dan randevu aldım haftaya. umit e giden arkadaşım çok memnun kaldı. ancak fiyat olarak çok pahalı geldi
bana

Bende maya dan randevu aldım haftaya. umit e giden arkadaşım çok memnun kaldı. ancak fiyat olarak çok pahalı geldi
bana

Tesekkur ederim yorumunuz icin :)
Maya nerede?
Ve umitin ucretlendirmesi nasil arkadasiniz hangi bölgelere kac seans uygulatti biliyor musunuz acaba?

Bende ümit hastanesinde yaptırdım kesinlikle memnun kalmadım,hiç dökülme olmadı tekrar gittim kontrol seansı yapıldı ama yine de dökülmeyen yerler var yani atış yapılmamış !!! Oralara ağda falanda yapamam da 1 ay tüylü kalacak.dökülme olmadı dediğinizde de (10.gün aradım) 15 günde dökülürdü diyor,yaklaşımları da çok kötüydü,masanın üstündeki kağıt bile değiştirilmiyor doktoru hiç görmedim zaten,kesinlikle tavsiye etmiyorum kızlar

Ümit hastanesine gittiğim için bin pişmanım,maya kliniğe gidicem bidahakine

Bende ümit hastanesinde yaptırdım kesinlikle memnun kalmadım,hiç dökülme olmadı tekrar gittim kontrol seansı yapıldı ama yine de dökülmeyen yerler var yani atış yapılmamış !!! Oralara ağda falanda yapamam da 1 ay tüylü kalacak.dökülme olmadı dediğinizde de (10.gün aradım) 15 günde dökülürdü diyor,yaklaşımları da çok kötüydü,masanın üstündeki kağıt bile değiştirilmiyor doktoru hiç görmedim zaten,kesinlikle tavsiye etmiyorum kızlar

merhaba bende ümit hastanesi vişnelik şubesinde yaptırdım kesinlikle katılmıyorum. 3 yıl önce gittim neredeyse bütün bölgelerim bitti. sadece kendimde değil eş dost ve akrabaları yönlendirdim. Hijyen konusunda gayet iyiler tertemiz ve her hastada örtülerini değiştiriyorlar çalışan bayanlar hem güler yüzlü hemde çok alakalılar. Ben kesinlikle tavsiyede bulunuyorum. şuana kadar giden kimseden böyle şeyler duymadım. birkere doktor kontrolu var herhangi bir sorunda ona danışıp çağırıyorlar benim kol altumda kızarıklık ve kaşıntı vardı lazerden oldu sanmıştım doktor bey ilgilendi onlarla alakası olmamasına ragmen ilaç yazdı. Gidip ne kullandıkları belli olmayan uyduruk güzellik salonunda yaptırmaktansa kesinlikle Hastane tavsiye ediyorum.

Tesekkur ederim yorumunuz icin :)
Maya nerede?
Ve umitin ucretlendirmesi nasil arkadasiniz hangi bölgelere kac seans uygulatti biliyor musunuz acaba?
merhaba ümitin fiyatları ben giderken gayet makuldu bikini 100 kol altı 50 bacak altıda 200 dü bacalklara bucuk ayda gittim kol altı bikiniyede ayı buluyordu

Back