• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Eskişehir'de kaş aldırma

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

olimpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
122
2
68
Eskişehir
kızlar ilk defa kaş aldıracağım kaşlarım çok seyrek iyi bir yere gitmem lazım önerebileceğiniz kuaför var mı?

hala orda mı bılmıyorum ama bayan vardı baglar caddesınde ara sokakta sevgül abla cok ıyıdı salonun adı da sevgul

eskısekırde kas olayına son noktayı koyan suna abladır ılayda guzellık salonu savas caddesınde yerı vardı doktorlar caddesıne tasınmıs ben sehırdısındayım artık ona gıdemıyorum ama cok arıyorum onu bu konuda cok ıyı...

doktorlar caddesinde ismet kuaför var mükemmel kaş alıyor ordaki bayan
benim kaşlarım gürdür zaten.inceltmeden harika şekil veriyor
arkadaşımıda götürmüştüm.onun kaşları seyrek.o da çok memnun kaldı.artık oraya gidiyor. kimi götürdüysem vazgeçemedi
biraz pahalı ama :50:
ilgilenirsen tam yerini tarif ederim

doktorlar caddesinde ismet kuaför var mükemmel kaş alıyor ordaki bayan
benim kaşlarım gürdür zaten.inceltmeden harika şekil veriyor
arkadaşımıda götürmüştüm.onun kaşları seyrek.o da çok memnun kaldı.artık oraya gidiyor. kimi götürdüysem vazgeçemedi
biraz pahalı ama :50:
ilgilenirsen tam yerini tarif ederim

ne kadar fiyatı canım incecik kalmasında kaşlarım çok para vermeye razıyım :50: tarif edebilir misin?

eskısekırde kas olayına son noktayı koyan suna abladır ılayda guzellık salonu savas caddesınde yerı vardı doktorlar caddesıne tasınmıs ben sehırdısındayım artık ona gıdemıyorum ama cok arıyorum onu bu konuda cok ıyı...

internetten buldum canım kanatlı avm karşısındaymış sanırım oraya da bir uğrayacağım

ne kadar fiyatı canım incecik kalmasında kaşlarım çok para vermeye razıyım :50: tarif edebilir misin?
10 lira canım :50::50:
doktorlar caddesinde kanatlının karşısında bir vodafone bayii olacak o aradan gir dümdüz yürü spor salonu falan olacak onları geç ismet kuaförü göreceksin
orda ki kısa boylu hafif tombik bir bayan var ona aldır başkasına değil. nasıl ne istediğini güzelce anlat

10 lira canım :KK50::KK50:
doktorlar caddesinde kanatlının karşısında bir vodafone bayii olacak o aradan gir dümdüz yürü spor salonu falan olacak onları geç ismet kuaförü göreceksin
orda ki kısa boylu hafif tombik bir bayan var ona aldır başkasına değil. nasıl ne istediğini güzelce anlat
internetten buldum canım kanatlı avm karşısındaymış sanırım oraya da bir uğrayacağım
Bu bahsettiğiniz suna hanım şu an nerede bilen var mı ? İzmir’den geldim ve güzel bir yer arıyorum Kaş için kaşlarım ince değil ama dökülüyor çok boşluk var Eskişehir de iyi Kaş alan yerler nereler ve suna hanıma nasıl ulaşabilirim bilen yazabilir mi

Kızlar selamlar, yıllar sonra bir güncelleme yapma zamanı geldi! Suna ablanın güzellik salonunu Kanatlı AVM karşısı olarak tarif etmiş bazı arkadaşlar. İlgili adresi aradığımda telefonu açan hanımefendi Suna diye bir çalışanları olmadığını iletti ve sonra telefonu alan beyefendi evet evet Suna hanım burada çalışıyor yalanını söyledi. Neyse ki Vişnelik'te asıl adreslerine ulaştım ve kaşlarımı Suna abla şekillendirdi. Çok da memnun kaldım, gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Cilt bakımı, solaryum, kaş&dudak kontürü gibi çeşitli işlemler de yapılıyor. Güncel adres ve numarayı iletiyorum:
Vişnelik Mh. Öğretmenler Cd. No:84/B
0 222 226 96 99

Back