Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktorlar caddesinde ismet kuaför var mükemmel kaş alıyor ordaki bayan
benim kaşlarım gürdür zaten.inceltmeden harika şekil veriyor
arkadaşımıda götürmüştüm.onun kaşları seyrek.o da çok memnun kaldı.artık oraya gidiyor. kimi götürdüysem vazgeçemedi
biraz pahalı ama
ilgilenirsen tam yerini tarif ederim
eskısekırde kas olayına son noktayı koyan suna abladır ılayda guzellık salonu savas caddesınde yerı vardı doktorlar caddesıne tasınmıs ben sehırdısındayım artık ona gıdemıyorum ama cok arıyorum onu bu konuda cok ıyı...
10 lira canımne kadar fiyatı canım incecik kalmasında kaşlarım çok para vermeye razıyım tarif edebilir misin?
10 lira canım
doktorlar caddesinde kanatlının karşısında bir vodafone bayii olacak o aradan gir dümdüz yürü spor salonu falan olacak onları geç ismet kuaförü göreceksin
orda ki kısa boylu hafif tombik bir bayan var ona aldır başkasına değil. nasıl ne istediğini güzelce anlat
Bu bahsettiğiniz suna hanım şu an nerede bilen var mı ? İzmir’den geldim ve güzel bir yer arıyorum Kaş için kaşlarım ince değil ama dökülüyor çok boşluk var Eskişehir de iyi Kaş alan yerler nereler ve suna hanıma nasıl ulaşabilirim bilen yazabilir miinternetten buldum canım kanatlı avm karşısındaymış sanırım oraya da bir uğrayacağım