• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de jinekolog için yardım!

olimpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
122
2
68
Eskişehir
kızlar şüphelerimde haklıymışım doktora gittim bugün. sol overde kist varmış. boyutu 57x40 mm büyük mü küçük mü hiç bilmiyorum malesef çok ilgisiz bir doktora denk geldim ve bana hiçbir açıklama yapma gereği duymadı soru sorduğum halde. smear testi, kültür, kan tahlilleri falan birçok şey yaptırdım sonuçlarını aldığımda başka bir doktora daha gitmek istiyorum. Eskişehir'de iyi bir jinekolog bilen var mı acaba? :26:

canım neyden şüphelendın.bize de bilgi olsun....

kasıklarımda çok ağrı oluyordu canım aralık ayında iki defa adet görüm ve çok ağrılı oldu. bu zamana kadar hiç böyle bir şey olmamıştı bir gariplik olduğunu hissediyor zaten insan. o yüzden gittim doktora ama malesef sorularıma cevap alamadım. :(

çarşı tramvay durağının ordan adaların girişinde sağlık bakanlığının karşısında bi hükmen kadın hastalıkları merkezi var kemal hükmen başarılı bir doktor ve her konuda yardımcı olacağından emin olabilirsin, tavsiye ediyorum kendisi gerçekten çok ilgili internet sitesinden soru sorabilirsin 24 saat içinde cevap veriyor internetten ismini yazarsan çıkar

çarşı tramvay durağının ordan adaların girişinde sağlık bakanlığının karşısında bi hükmen kadın hastalıkları merkezi var kemal hükmen başarılı bir doktor ve her konuda yardımcı olacağından emin olabilirsin, tavsiye ediyorum kendisi gerçekten çok ilgili internet sitesinden soru sorabilirsin 24 saat içinde cevap veriyor internetten ismini yazarsan çıkar

çok teşekkür ederim canım hemen araştırcam

canım metin acu var bildiğim özel muayenehanesi var yurt dışından yeni geldi onvaktaydı ayrıldı ordan. devlet hastanesinde mine inan var mükemmelllll randevu bulmak çok zor birde murat şenol var oda ii ama hastaları üçer kişi muayeneye alıyo rahat olamadım ben ama onudA önerebilirim

Tatlım Acıbadem Hastanesinde Meliha KOVANCI var. Ben ona gidiyorum ve arkadaşlarımada tavsiye ettim. Mesleki anlamda başarılı bir doktor. Güleryüzü ve içten cevaplarıylada seni her türlü aydınlatır :)

ben Eskişehir'e yeni taşındım sayılır.. iy bir jinekolog arıyorum, özellikle tıp fakültesinden olursa daha çok işime gelir ;) size fikir sormak istedim :)
çok çok teşekkürler canlaaar :)

ben Eskişehir'e yeni taşındım sayılır.. iy bir jinekolog arıyorum, özellikle tıp fakültesinden olursa daha çok işime gelir ;) size fikir sormak istedim :)
çok çok teşekkürler canlaaar :)

Merhaba canım. Ben Fatih Öğüç'e gitmemeni öneririm şiddetle.beni boşuna ameliyat ettiğini öğrendim çook sonra.söyleyebileceğim çok şey var.ama burdan anlatmak istemiyorum.tıp ahlakı, insan sağlığına saygı vs.yok.sadece para var onun için.umarım düzgün bir dr bulursun.

canım metin acu var bildiğim özel muayenehanesi var yurt dışından yeni geldi onvaktaydı ayrıldı ordan. devlet hastanesinde mine inan var mükemmelllll randevu bulmak çok zor birde murat şenol var oda ii ama hastaları üçer kişi muayeneye alıyo rahat olamadım ben ama onudA önerebilirim
8 aylık bebeğimi karnımda kaybettim kan pıhtilasma sorunum vardi ve bunu bilemedi hamileliğim boyunca kan testi yapmadı bebeğim hareketsiz dediğimde her şey normal dedi ve süreci takip etmedi ve ben bebeğimi kaybettim,ilk bebeğim olmasına rağmen bana sezeryan yapıp ameliyat yaşattı.Daha sonra gittiğim doktor kan pıhtılaşması için iğne kullanmam gerektiğini ve nasıl sezeryan oldunuz normal doğumla alınması gerekirdi dedi.Bize büyük acılar yaşattı Allah a havale ediyorum umarım aynı şeyleri başka insanlara yaşatmaz doktorluk uzmanlık ve bilgi isteyen bir meslek en büyük şansızlığım kendisini tanımak.

Merhaba canım. Ben Fatih Öğüç'e gitmemeni öneririm şiddetle.beni boşuna ameliyat ettiğini öğrendim çook sonra.söyleyebileceğim çok şey var.ama burdan anlatmak istemiyorum.tıp ahlakı, insan sağlığına saygı vs.yok.sadece para var onun için.umarım düzgün bir dr bulursun.
8 aylık bebeğimi karnımda kaybettim kan pıhtilasma sorunum vardi ve bunu bilemedi hamileliğim boyunca kan testi yapmadı bebeğim hareketsiz dediğimde her şey normal dedi ve süreci takip etmedi ve ben bebeğimi kaybettim,ilk bebeğim olmasına rağmen bana sezeryan yapıp ameliyat yaşattı.Daha sonra gittiğim doktor kan pıhtılaşması için iğne kullanmam gerektiğini ve nasıl sezeryan oldunuz normal doğumla alınması gerekirdi dedi.Bize büyük acılar yaşattı Allah a havale ediyorum umarım aynı şeyleri başka insanlara yaşatmaz doktorluk uzmanlık ve bilgi isteyen bir meslek en büyük şansızlığım kendisini tanımak eskişehirde metin acu kadar kötü bir doktor yoktur doktor bile demek istemiyorum

Back