slm kızlar ben 5 yıllık evlıyım 2 yıl korunduk daha sora korunmayı bırakıp 6 ay gectıkten sonra fatıh oguce gıttık herhangı bı sorun varmı dıye oda muayne ettı ve rahım azında yara oldunu soledı zaten sıkayetlerımde vardı.sonra o gun yumurtlama donemımın oldunu soledı herseyımın normal oldugunu ve yumurta kalıtemın ıyı oldugunu soyledı ve bana prgly ıgnesını verdı daha sonrada hastaneye cagırdı dıger tahlıller ıcın dr dan cıktık ama bana hıc guvenılır gelmedı eger hıc bı sorunumkm yoksa bu bana neden catlatıcı ıgne verdı dedım ama genede ıgenemı vurundum ve ıcıme suphe dustu guvenemedım 2 gun sonra dogus hastanesınde baska bı dr a gıttık hıc baska dr a gıtmemıs gıbı oda hormon tahlıllerımı yaptı ve prolaktınım yuksek cıktı oda her sey normal bebek olmaması ıcın sebep yok dedı ve prolaktın ıcın dostıneks verdı ben onuda kullandım sonra o ay hamıle kalmısım ama bılmıyodum kızlar bı gece sabah uyandıgımda yatagın camasırımın ıslak oldunu farettım ama onemsemedım sonra adetım gectı 2 gun evde test aldım yaptım 2 cısgı sılık ve gece cıktı hemen dr a gttık evet var bebek ama gorunmuyor dedı ben kesesını goremıom dedı kan tahlılınde cıktı sonra 2 gun sonra kahverengı lekeyle sonu adet kanamasına donustu meger o hıssettım ıslaklıkta benım kesemın bozulmasından kaynaklanmıs sonra ben dusuk yaptım kurtajımıda gursel pakel yaptı .yıkılmıstım bıdaha hamıle kalamam demıstım ve kurtaj olalaı 1 bucuk yıl oldu dusukten sonra 2 ay korundum gtmedıgım dr kalmadı bu arada dusugumun sebebebı kullandıgım dostıneksten kaynaklanmıs dogusta teomen beye dogusta arslan beye berk beye cok dr gezdım yanı ama hepsı sorun yok yaran var yakıcaz donduracaz deyuıp vakıt kaybettırdıler en sonunda benım gercektebn ınfertıl uzerınde bılgısı olan o hastalarla ılgılenen bı dr a gtmem gerektını anladım arkadasımın aracılıgı ıle 4aydır sıgortanın dr u mıne ınana gıdıyorum ve gercekten artık tedavı goruyorum ılk ay prgly kolmen ve parlodel 2 ay ovıtrelle kolmen parlodel gordum bu ıgnemı 4 defa kullanıcam sımdı 3 ıgnemı vurundum ve ayın 10 unda dr um kan tahlılı yapmak ıstedı bebıs varmı dıoıye bakacak emınım esk dede bu tedavıye goren arkadaslarımız var sızlerde gelın paylasalım