Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de lazer yaptırdım yüzüme fakat sonucu çoğalmak oldu sadece. doktorum söylemişti zaten ücret almadan denemelik yapılıyordu. kesin çözümün iğneli epilasyon olduğunu söyledi ve birçok kişiden daha duydum bunu. kuaförüm, arkadaşlarım, büyüklerim vs. favori bölümüme yaptıracağım için izleri pek kafama takmıyorum saçlarımı açık kullanan biriyim sonuçta kapatır diye düşünüyorum. eskişehir'de okuyorum ve iyi bir yer araştırıyorum yardımcı olmak isteyen olursa beklerim :)
merhaba. bende yenı katıldım aranıza. bayada olmus konu acılalı falan.daha ogrenemedım aslında burayı bende yaptırmak ıstıyorum eskısehırde iyi bi yer,hanı hem uygun hem güzel bi yer varsa gıttıgınız yardımcı olurmusunuz? iğnelı epilasyon için. :)
merhaba ben de henüz eskişehir'de iğneli epilasyon yaptırmak için bir yer bulamadım. Eskişehir'de okuyorum, İstanbul'da yaşıyorum. Büyük ihtimalle İstanbul'da bir yere yaptıracağım bulamadığım içim... :)
Arkadaşlar merhaba. Gerçi konu açılalı epey olmuş ama ben iğneli epilasyon yaptırıp sonucundan memnun olanlardanım. Kol altı, yarım bacak ve paket üst bölümü bitti. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım çok şükür. Gitmeden önce yaptıracağım bölgeye emla ilaç kullanıp streç filmle kapatıyordum. Maksat hava almasını engellemek. Tabii biraz acı oluyor ama sonucunu düşününce katlanmak durumundasın. :) Gittiğim yerin ismini de merak eden olursa yazarım. Yanlış anlaşılmasın diye.
Eskişehir'de değil mi? Yazabilir misiniz ben hala araştırıyorum...
Evet Eskişehir'de. Yasin Dilek Güzellik Salonu. Yalnız Dilek Hanım randevuyla çalışıyor. Gitmeden telefonla randevu almak gerekiyor ama karar verirseniz zaten önceden ön bir görüşmeye gidersiniz. Ben çok memnunum. Hatta keşke biraz daha dayanıp pakete devam etseydim.
Evet doktorlarda Göksu iş hanında AYNA GÜZELLİK SALONU nda Hülya Hanım var ben çok memnun kaldım çok deneyimli, güvenilir tavsiye ederim.merhaba ben yeni üye oldum iğneli epilasyona başlamak istiyorum ama o kadar araştırdım eskişehirle ilgili bir şey bulamadım orda yaptırıp memnun kalan var mı?
kızlar bende iğneli epilasyona başlıcam eskişehirde yaptırıp memnun kaldığınız tavsiye edebiliceğiz yerler var mı?
ya kizlar yanaklarimda ve favori bolgemde tuyler var siyah bir de hafiften uzun yasim 17 sizce ne yapmaliyim igneli epilasyon filan