İğneli Epilasyon Eskişehirde iğneli epilasyon yaptıran var mı?

dr_yad

...........
Pro Üye
Emoji Skoru
54.434
Puanlar
1.123
Yer
Eskişehir
merhaba ben yeni üye oldum iğneli epilasyona başlamak istiyorum ama o kadar araştırdım eskişehirle ilgili bir şey bulamadım orda yaptırıp memnun kalan var mı?

4 yıl mı daha bıtmedimi hangi bölgenı yaptırıyorsun

dört yıldır aynı bölge değil değil mi?ve nerde yaptırıyorsun ben hala bulamadım o kadar yer gezdim hepsi farklı bişey söylüyor anlamadım:1shok:

Seval güzellik merkezini tavsiye edebilirim.Ben yaptırmadım ama çok arkadaşım yaptırdı ve memnun kaldı. Doktorlar caddesi şeker bankası karşısı.

teşekkür ederim oraya gitmemiştim bak gözden kaçırmışım bir de oraya sorayım

kızlar bende iğneli epilasyona başlıcam eskişehirde yaptırıp memnun kaldığınız tavsiye edebiliceğiz yerler var mı?

kızlar bende iğneli epilasyona başlıcam eskişehirde yaptırıp memnun kaldığınız tavsiye edebiliceğiz yerler var mı?

ben daha dün ilk defa gittim tabiki sonuç konusunda henüz bi tecrübem olamaz ama temiz bi yer arkadaşımla gittim onunkiler bitmiş o yüzden güvendimaklinialirimsmile

ben daha dün ilk defa gittim tabiki sonuç konusunda henüz bi tecrübem olamaz ama temiz bi yer arkadaşımla gittim onunkiler bitmiş o yüzden güvendimaklinialirimsmile

cevap için teşekkür ederim neresi gitigin yer acaba bende biran önce başlamak istiyorum ama güvenipte gidebileceğim biyer yok

cevap için teşekkür ederim neresi gitigin yer acaba bende biran önce başlamak istiyorum ama güvenipte gidebileceğim biyer yok

dilek &yasin diye bi yer hem kuaför hem güzellik salonu giriosun aşağısı güzellik salonu yani ben pis bişiy göremedim herşey güzeldi hem şimdi hafif benekler kaldı kırmızı normalmiş ama okudum burda kabuk bağlayanlar izler fln olanlar varmış öle olmadım allaha şükür hemde 22 dk yaptı bana gitmek istersen adres veririm canım .

dilek &yasin diye bi yer hem kuaför hem güzellik salonu giriosun aşağısı güzellik salonu yani ben pis bişiy göremedim herşey güzeldi hem şimdi hafif benekler kaldı kırmızı normalmiş ama okudum burda kabuk bağlayanlar izler fln olanlar varmış öle olmadım allaha şükür hemde 22 dk yaptı bana gitmek istersen adres veririm canım .

googleda dilek yasin yazınca adres çıktı o sanırım adres yapan bayan mı canım bide altın uçlu iğne ile mi yapıyolar bende çok soru sordum cevap için teşekkür ederim

ama taşındıkları için o adres yanlış eğer yunusemre caddesi yazıosa yanlış haberin olsun yok ben cevaplarım severekde altın iğne kullanıyo evet canım ayrıca bayan yapıo dilek işte adıda

ama taşındıkları için o adres yanlış eğer yunusemre caddesi yazıosa yanlış haberin olsun yok ben cevaplarım severekde altın iğne kullanıyo evet canım ayrıca bayan yapıo dilek işte adıda

adresi vermek bi sorun olmucaksa verirmisin canım

canım walla bi sorun olur mu bilmiyorum yani ama şöle tarif ediyim odnpazarı tarafından gelirken yedilerin başında sağ tarfta kasaplar var sakatat satarlar hatta :D ordan devam edip ilk sokağa dönüyosun
biraz daha yürü solda görceksin umarım anlmışşsındır sokak adını blmyrmda ama çok kolay kime sorsan gösterir ama randevu almadan gitme ilk bi git gör sonra karT istersn randevu alıp gidersin

Son düzenleme:
canım walla bi sorun olur mu bilmiyorum yani ama şöle tarif ediyim odnpazarı tarafından gelirken yedilerin başında sağ tarfta kasaplar var sakatat satarlar hatta :D ordan devam edip ilk sokağa dönüyosun
biraz daha yürü solda görceksin umarım anlmışşsındır sokak adını blmyrmda ama çok kolay kime sorsan gösterir ama randevu almadan gitme ilk bi git gör sonra karT istersn randevu alıp gidersin

tamam canım yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim iNŞALLAH bulabilirim

bulamazsan yazda gitttiğimde öğrenym tam adresini cnm önmli değil derdimiz aynı sonuçta :)

dilek yasin güzellik salonu nasıl arkadaşlar. tecrübelerinizi paylaşırmısınız. bende yüz bölgeme yaptırıcam oraya gitmeyi düşünüyorum

bende yaptırmak istiyorum Eskişehir de bi tecrübesi olan varsa söyleyebilir mi ? :)

Back