Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende iğneli epilasyona başlıcam eskişehirde yaptırıp memnun kaldığınız tavsiye edebiliceğiz yerler var mı?
ben daha dün ilk defa gittim tabiki sonuç konusunda henüz bi tecrübem olamaz ama temiz bi yer arkadaşımla gittim onunkiler bitmiş o yüzden güvendimaklinialirimsmile
cevap için teşekkür ederim neresi gitigin yer acaba bende biran önce başlamak istiyorum ama güvenipte gidebileceğim biyer yok
dilek &yasin diye bi yer hem kuaför hem güzellik salonu giriosun aşağısı güzellik salonu yani ben pis bişiy göremedim herşey güzeldi hem şimdi hafif benekler kaldı kırmızı normalmiş ama okudum burda kabuk bağlayanlar izler fln olanlar varmış öle olmadım allaha şükür hemde 22 dk yaptı bana gitmek istersen adres veririm canım .
ama taşındıkları için o adres yanlış eğer yunusemre caddesi yazıosa yanlış haberin olsun yok ben cevaplarım severekde altın iğne kullanıyo evet canım ayrıca bayan yapıo dilek işte adıda
canım walla bi sorun olur mu bilmiyorum yani ama şöle tarif ediyim odnpazarı tarafından gelirken yedilerin başında sağ tarfta kasaplar var sakatat satarlar hatta ordan devam edip ilk sokağa dönüyosun
biraz daha yürü solda görceksin umarım anlmışşsındır sokak adını blmyrmda ama çok kolay kime sorsan gösterir ama randevu almadan gitme ilk bi git gör sonra karT istersn randevu alıp gidersin
bulamazsan yazda gitttiğimde öğrenym tam adresini cnm önmli değil derdimiz aynı sonuçta :)