Bilgeanne Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2015 17 2 1 4 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilgeanne #1 Rahim filmi çektirmem gerekiyor ancak heryerde iyi bildiğiniz yere çektirin deniliyor. Eskişehir'de bildiğiniz iyi bir doktor/ bir yer var mı?
Rahim filmi çektirmem gerekiyor ancak heryerde iyi bildiğiniz yere çektirin deniliyor. Eskişehir'de bildiğiniz iyi bir doktor/ bir yer var mı?
badefne Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2014 2.291 393 198 37 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilgeanne #2 Bilgeanne .!.: Rahim filmi çektirmem gerekiyor ancak heryerde iyi bildiğiniz yere çektirin deniliyor. Eskişehir'de bildiğiniz iyi bir doktor/ bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Merhabalar bende eskişehirde çektirdim acıbadem hastanesi hulusi beyde gayet memnun kaldım...anestezili çekildim ben devlet hastanesi de dersen eğer teoman haluk minsinde çekilebilirsin ama sanırım orası anestesiz çekiyor
Bilgeanne .!.: Rahim filmi çektirmem gerekiyor ancak heryerde iyi bildiğiniz yere çektirin deniliyor. Eskişehir'de bildiğiniz iyi bir doktor/ bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Merhabalar bende eskişehirde çektirdim acıbadem hastanesi hulusi beyde gayet memnun kaldım...anestezili çekildim ben devlet hastanesi de dersen eğer teoman haluk minsinde çekilebilirsin ama sanırım orası anestesiz çekiyor
Bilgeanne Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2015 17 2 1 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilgeanne #3 Çok teşekkür ederim..
G gizemsener Guru Kayıtlı Üye 13 Nisan 2008 10 4 286 2 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilgeanne #4 Badefne hanim özelden mesaj yolladım. Cevaplayabilir misiniz.
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.909 17.544 498 13 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilgeanne #5 Bilgeanne .!.: Rahim filmi çektirmem gerekiyor ancak heryerde iyi bildiğiniz yere çektirin deniliyor. Eskişehir'de bildiğiniz iyi bir doktor/ bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Rahim filmi çektirdiniz mi
Bilgeanne .!.: Rahim filmi çektirmem gerekiyor ancak heryerde iyi bildiğiniz yere çektirin deniliyor. Eskişehir'de bildiğiniz iyi bir doktor/ bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Rahim filmi çektirdiniz mi