Ben de aynı eskisehir etigimciler cad esentepede caglam bayan kuaforu, sorunum var kople sarı gösterdim internettn rofle dedi tmm dedm dipler çok açık küllü olsun dedim tmm dedi bana önce boya yarın gel rofleni yaparız birde m ile başlayan adi aklima gelmiyor yaparız dedi boyama yapıp ertesi gün gel diyen ben saçı düşünüyorum diyen kuaför ilk defa duyuyorum uzaktan gelse ne olucak acaba onun kendi düşündüğü saçmalık işte birde peşin alıyorum ben burdayım yerim belli ama sizi bilemm demezmi en azından saçın boyasi al gelince tamami verirm yok neyse artık korka korka ertesi bekledim birde ben ararim demez mi iyice sinir oldum ya almadım derse o an kimsede yok kızı dışında dükkanda ertesi gün aradi 12 de gittim bu bir kaç paket attı saçımı yikadi ama hiçbir orda rofle için bakım yok sadece şampuan yıkamasi da acayip saçlar kazık gibi zaten yıpranmışti bekliyorum tarıyor ama nasıl yoluyor resmen kuruttu Maşa ile sekil veriyor bu değil galiba sadece işlem dedim surat zaten Nemrut gülmüyor kadın hiç işlem bu dedi ben dedim kople sarı dedim siz bana arada kendi saçım bir kaç paket rople diyor sarı bile değil iğrenç gölge oldu saçlar kabarms mahfolmus saçım ne kullandı bilmm bana demez mi sen rople dedin ben sana kople sarı dedim onun adı sen rofle dedin sarı nerde dedim dipler kül nerde yok sen istedin o bu ddgn diyor anlatıyorum kendini haklı gösteriyor gölgeydi resmen saçım birde benden 150 tl aldı sinir den ölüyorum hala eşim bilmiyor kime ne diycegimi şaşırdım şahit yok kızı var sadece kuaförler odasını aradm bilir kişi görmesi bir dilekçe yazılıp saca bakılması lazım fln çarşıya gidemyrm esim karışıyor zaten haberi yok birde ortaya çıksa o kadar verdim duysa zaten para hesabi yapar ondan da ayrı çekiyorum Allahım kaldim öyle artık kendim kumral alıp rengi kapatmaya çalıştım iğrenç renk resmen yaşlı gibi oldum birde kaparmış saça maşa yaptı iyice renk saç iğrenç duramazdm öyle boya yaptım dedim olsun incelenir demişti yine Kuaför ler odasında ki bayan ona o parayi helal etmiyorum150tl 150 trilyon olarak çıksın inşAllah dükkanı başkası da çıkar şikayet edr de mühürlerle ebiyen anlamadigi kuaforluk nedir bilmeyen kuaforlukten men edilir.yaş gelmiş gözünün önünü görmez surat müşteriye hep asık dukkan da berbart bütün boyle para icin yapan Kuaför ler hepsi cezasını bulsun ne kullanirlar bilmeyiz takip edemeyiz arkada hazirlarlar Allah görüyor onları helal olmasın fazlası çıksın Amin.