Geçen gün Eskişehir'de Ziyapaşa Caddesi'ndeki Nevin Kuaför'e gittim. Tam bir faciaydı. Önce açıcı kafamda unuttu. Sonra da yıkarken benim bile elim yandı sen nasıl dayandın ahaha diye güldü kadın. Üstüne açıcısı artık ne kadar adiyse alnım resmen mora yakın bi renk aldı kulaklarıma falan da değen kısımlar aynı şekilde. Üstüne istediğim saçtan çok farklı bi saç yaptı ve idare et beni de dedi. İkna etmeye çalıştı. Üstüne saçımı kurutması gerekirken fönü elime verdi al kendin kurut dedi. O kadar karakteri kötüydü ki ilk kez gitmişim oraya davranışları o kadar kötüydü ki adeta sözleriyle şiddet uyguluyordu, her dediğime saçımı çevirdiği rengi beğenmememe kızıyordu ben de dedim güneşte bakıyım renge öyle gelirim dedim ve ertesi sabahı o da ne saçlarım küllü kumral isterken yumurta sarısıydı ve diplerimde saçlarımın koptuğunu farkettim. Bugün de oraya gittim saçımı göstermek için kapalıydı. Başka yerde boyattıktan sonra geri gittim saçımın kopan yerlerini gösterdim ve bana dediği şu onlar kopmamış yeni saç çıkmış!! Üstüne bir de saçımı o gün de beğenmediğimi beni zorla ikna etmeye çalıştığını hatırlattım ve bana ikna olmasaydın banane dedi üzerime yürüdü ve kolumdan tutarak beni dükkandan zorla çıkardı. Kesinlikle bu kuaförü hiç kimseye tavsiye etmiyorum kızlar aman dikkat edin sonra kendi paranızla psikolojiniz bozulur.
Son düzenleme: