- 21 Şubat 2025
- 1
- 0
- 1
- Konu Sahibi duyguerdogru
Merhaba Ocak ayının ilk haftası özel Ümit hastanesinde genel kontrol için gittiğim kadın doğum polikliniğinde reglimin son zamanlarda gün ve kanama miktarı olarak azaldığını söylediğim için amh değerime bakıldı oradaki kitlerden olduğunu düşünüyorum 0,47 çıktı ben daha 29 yaşındayım ve daha çocuğum yok hemen tüp bebek merkezine yunus Emre devlet hastanesi merdan bey önerildiği için oraya gittim bana hemen bir kit almam söylendi 6 bin tl ye sadece doktor beyin tanıdığının sattığı bir kit nasılsa ? Neyse aldık diğer gelişimizde yapıldı sonra bana anlatılmadan karambole getirilip hiç haber verilmeden bir anda çok acılı bir işlem yapıldı izlem adı verdikleri ölene kadar ne acısını unutabilirim ne de bu işlemi yapanları..Doktor her şey temiz çıktı demesine rağmen aşılama başlamalıyız dedi bu çok anlamsız geldi ancak insan uzman doktor söylediğinde ( ki burda amh değerim 0,94 çıktı ) gerek var heralde diyorsun (ve bize yine gereksiz yere aşılama için eşime ve bana 3,500 toplamda 7 bin e denk gelen vitamin aldırdı pembe mavi kutulu )ama yine de bi kaç doktora daha danışmak istedim Bursa’da Soranus tüp bebek merkezine çok önerilen Serbülent orhaner e gittim adam içler acısı bir şekilde bize bizi anlattı o kadar yaşlı ki iki saat önce bizi yapılan tahlillere bakıp muayene ettiğini ilaç yazmak için kan değerinin sonucundan sonra tekrar görüştüğümüzü anlaması 15 dk sını aldı gereksiz sert çıkışları var boşa para vermek ve günümüzü mahvetmekten öteye geçmedi telefonda bir iki uzmanla görüştük onlarda yapılan işlemlerin doğru yol olduğunu ve olacağını söyledi ama yinede içim rahat etmiyordu her şey normalse neden tüp bebek gereksin aşılama gereksin daha sonra vitamin takviyesi için uğradığım ailemizin doktoru Tahir karaaslana gösterdim sonuçlarımı konuda uzman değil ama görsün istedim tedaviye ihtiyaç olmadığını söyledi bu sonuçlar göre tedavisiz hamile kalabileceğimi söyleyince sevindim ama yinede konusunda uzman birinin söylemesine ihtiyacım vardı Bilecik eğitim araştırma hastanesi Dr ramazan demirciye bütün yapılan tahlilleri ve söylenenleri anlattım alttan muayene etti ve hiç bir tedavi olmadan gebe kalabileceğimi söyledi gayet iyi olduğumu söyledi. Tabi biz bize en baştan beri denemeye başlayın zamanınız yok dendiği için yaza düşündüğümüz gebelik durumunu denemeye başlamıştık bu ay reglim gecikti bu hiç olmaz ! Ve test alıp baktım hamileyim pazartesi kontrolüm var ramazan beye randevu aldım diyeceğim o ki artık düzgün vicdanlı doktor bulmak çok zor lütfen körü körüne tek doktorun dediğine bakmayın (ve izlem filan yapılıcaksa özelde yaptırın anestezi almadan yapılacak işlemler değil !!!!!!) eğer hamile değilsem ve gerçekten ihtiyaç durumu bir gün olursa gerekirse kredi çeker Acıbadem Bursa ve ya Eskişehir’de denerim şansımı” ben yaşadığım bu kötü deneyimi sürece ilk giren birine ışık olması için yazmak istedim Allah bütün çocuk isteyenlere sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlatlar versin çok zor şeyler..