Eskişehir meme estetiği Dr.Huseyin gerçek

eses2632

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
34
8
32
İyi akşamlar. 1 hafta sonra Meme büyütme ameliyatım var ve inanılmaz tedirgininim. Eskişehir de olucam Dr Hüseyin gerçek e meme büyütme yaptıranlar var mı acaba?

2 haftadan sonra yumuşamaya başlıyor 2 haftadır bebe yağı kullanıyorum o da etkili oldu yumuşamasında size kaç cc taktı?
20. Günde ise başlıcam ama böyle devam ederse nasıl caliscam bilmiyorum çok sert her harekette ağrıyor şuan tartıda 67.800 çıkıyorum

2 haftadan sonra yumuşamaya başlıyor 2 haftadır bebe yağı kullanıyorum o da etkili oldu yumuşamasında size kaç cc taktı?
Size kaç CC takıldı birde özel sutyen kullandınız mı korse dışında. Bana doktor yanlardan basan bir sütyen önerecek mis ortası ayrık kalmasın diye

Peki rahat hareket etmeye ne zaman başladınız benimkiler şuan hiç hareket etmiyor
Birkaç güne daha rahat hareket edersiniz ama kolunu uzatmamaya dikkat edin benim 8. günde kanamam oldu o yüzden sonrasında daha dikkatli davrandım. 3 haftaya kadar 1-2 kilodan fazlasını kaldırmanızı önermiyorum.Yarın kontrole gideceğim.

20. Günde ise başlıcam ama böyle devam ederse nasıl caliscam bilmiyorum çok sert her harekette ağrıyor şuan tartıda 67.800 çıkıyorum
Ben 21. gün işe başlamıştım bu 2. haftam iş yerimde. Günden güne daha iyi oluyorum ama psikolojik olarak alışamadım silikonlara. Doktorun önerdiği ağrı kesiciyi kullanın 4-5 güne ağrılarınız azalacaktır

Size kaç CC takıldı birde özel sutyen kullandınız mı korse dışında. Bana doktor yanlardan basan bir sütyen önerecek mis ortası ayrık kalmasın diye
Bana 450cc takıldı özel sütyen kullanıyorum ameliyattan 3 hafta sonra normal sütyene geçebileceğimi söylemesine rağmen hala ameliyat sütyenimi kullanıyorum

Bana 450cc takıldı özel sütyen kullanıyorum ameliyattan 3 hafta sonra normal sütyene geçebileceğimi söylemesine rağmen hala ameliyat sütyenimi kullanıyorum
Ben şuan sertlik dışında bişey hissetmiyorum belki şişlik inince hissizlik olur. İki çocuğum var elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. İnşallah bir sorunla karsilasmam. Kanamadan korktuğum şuan. Sanki bugün biraz zorlandı. Ani hareketler yaptım çocuklar vurmasın diye. Bundan sonra daha dikkatli davranırım.dikisleriniz ne zaman alındı ve masaja başladınız mı? Ben dokunamiyorum şuan.

Ben 21. gün işe başlamıştım bu 2. haftam iş yerimde. Günden güne daha iyi oluyorum ama psikolojik olarak alışamadım silikonlara. Doktorun önerdiği ağrı kesiciyi kullanın 4-5 güne ağrılarınız azalacaktır
Mesela bu gerilme hissi ne zaman azalıyor yada rahat hareket etme. Benim şuan her kimildanma bir işkence

Ben şuan sertlik dışında bişey hissetmiyorum belki şişlik inince hissizlik olur. İki çocuğum var elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. İnşallah bir sorunla karsilasmam. Kanamadan korktuğum şuan. Sanki bugün biraz zorlandı. Ani hareketler yaptım çocuklar vurmasın diye. Bundan sonra daha dikkatli davranırım.dikisleriniz ne zaman alındı ve masaja başladınız mı? Ben dokunamiyorum şuan

Ben şuan sertlik dışında bişey hissetmiyorum belki şişlik inince hissizlik olur. İki çocuğum var elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. İnşallah bir sorunla karsilasmam. Kanamadan korktuğum şuan. Sanki bugün biraz zorlandı. Ani hareketler yaptım çocuklar vurmasın diye. Bundan sonra daha dikkatli davranırım.dikisleriniz ne zaman alındı ve masaja başladınız mı? Ben dokunamiyorum şuan.
Eriyen dikişler olduğu için alınmıyor bandajlar çıkmadı daha yarın çıkaracak büyük bi ihtimalle ameliyattan 3 hafta sonra başladım masaja. Bol bol dinlenmeye bakın ani hareketler yapmayın ağır kaldırmayın kolunuzla bir yere uzanmayın tek başınıza giyinmeyin biraz gözünüzü korkutmuş gibi oldum ama ters bi harekette dikişlerinize zarar verebilirsiniz

Peki ne zaman duş aldınız bir problem oldu mu? Sekizinci günde kanama neden oldu ?
Ben kanama olduğu için 2 hafta sonra duş aldım annem yıkadı zaten tek başıma alamadım o zamana kadar sadece annem saçımı yıkadı. Kanamam ya kolum ile çok uzandığım için ya da içerdeki bi kasın hareketi yüzünden olmuş olabilir dedi doktor o yüzden sağ tarafı pek kullanmadım zaten sağ tarafım diğerine göre daha şişti ve hissizliğim var. Şu an daha iyiyim ama alışamadım

X