eskişehir li annelerrr :))) hu hu .... komşuuu ....

merhaba arkadaşlar..

ne anneyim ne de Eskişehirli..
ama bu iki kelimeyle ortağım .:) birkaç ay sonra tayin sebebiyle buraya taşınacağız nasipse.ancak bizim bir sorunumuz var, bebeğim olmuyor, bu ile gelirsem tüp bebek merkezi ya da hastaneleri iyi midir? önerilerinizi bekliyorum...

merhaba arkadaşlar..

ne anneyim ne de Eskişehirli..
ama bu iki kelimeyle ortağım .:) birkaç ay sonra tayin sebebiyle buraya taşınacağız nasipse.ancak bizim bir sorunumuz var, bebeğim olmuyor, bu ile gelirsem tüp bebek merkezi ya da hastaneleri iyi midir? önerilerinizi bekliyorum...

cnm bnm daha önce geldinmi bilmiyorum ama çok güzel bir şehire geliyorsunuz
6 ay önce eskişehir ümit hastanesinde doğum yaptım ve çok memnun kaldım eskişehirde acıbadem hastaneside var giden arkadaşlarım oradanda çok memnunlar
tüp bebek merkezi konusunda bilgim yok canım ama acıbadem ve ümit hastanesindeki doktorlar yönlendirecektir

cnm bnm daha önce geldinmi bilmiyorum ama çok güzel bir şehire geliyorsunuz
6 ay önce eskişehir ümit hastanesinde doğum yaptım ve çok memnun kaldım eskişehirde acıbadem hastaneside var giden arkadaşlarım oradanda çok memnunlar
tüp bebek merkezi konusunda bilgim yok canım ama acıbadem ve ümit hastanesindeki doktorlar yönlendirecektir

canım benim çok teşekkür ederim, daha önce hiç gelmedim ben ,tamamen tayinden dolayı geliyorum.bu yüzden de bu ili tercih ediyorum.ama sağlık yönünden de pek yararlı bir şey bulamadım tüp bebek ünitelerinin azlığı ve yetersiz olduğunu anladım birkaç gündür yaptığım araştırmada..ama yine de burayı tercih edeceğim, artık başka çareler düşüneceğiz..sana özelden daha özel şeyler yazmak isterdim ama burdan yazmak da istemiyorum..çok sağol ama bana dönüş yaptığın için, bebeğini de Allahım bağışlasın tatlım...öptüm..

canım benim çok teşekkür ederim, daha önce hiç gelmedim ben ,tamamen tayinden dolayı geliyorum.bu yüzden de bu ili tercih ediyorum.ama sağlık yönünden de pek yararlı bir şey bulamadım tüp bebek ünitelerinin azlığı ve yetersiz olduğunu anladım birkaç gündür yaptığım araştırmada..ama yine de burayı tercih edeceğim, artık başka çareler düşüneceğiz..sana özelden daha özel şeyler yazmak isterdim ama burdan yazmak da istemiyorum..çok sağol ama bana dönüş yaptığın için, bebeğini de Allahım bağışlasın tatlım...öptüm..

Amin canım Allah razı olsun Allah sanada nasip etsin bu duyguyu.
canım bende özelden yazışma taraftarıyım fakat 60 msjım var 100e tamamlayınca konuşalım olurmu? sana yardımcı olmak isterim bende bebeği çok istedim 7-8 ay denedik ve oldu Rabbim o zamanı uygun görmüş

ben varımm hem eskişehirli hem de annneee

eeess eess eess kkiii kkkiii kkiii eski eski esss
:KK52:

merhabalar 08.09.2012 de eskişehir ümit hastanesinde doğum yaptım fakat hiç ama hiç memnun kalmadım bir çok sıkıntı yaşadım ..öncelikle normal dogum yapacakken dogum sancısıyla hastane gıttım ve sancı odasına alındım (bu arada sancı odası dedıklerı odalar ıkı kışılık ve hijyenden yoksun)14 saat sancı çektım ve sancı çekreken halıyle duydugun acı hıssınden dolayı sesin çıkabılıyor bundandaha doğal bir durum olamaz)sancı çekerken sabaha dogru gelen dogumhaneden sorumlu hemşire emine hanım sayesınde butun psıkolojım bozuldu ve sezeryan ıstegınde bulundum normal dogum yapabılecekken neden mi çünkü aynen şu cumleleri duydum hemşire hanımdan sus bıraz sakin ol herkes senımı dınleyecek sadece sen doğum yapmıyosun sen boyle normal dogum yapmazsın bende 22 saat sancı çekerek dogum yaptım sadece senmısın dogum yapacak olan gıbı ...vs benı resmen kadın azarladı..hemşire hanım dahı demek ıstemıyorum fakat nezeket icabı oyle dıyorum şuan çunku o zata çok ama çok ofkelıyım bana yaşattıklarından dolayı sezeryana karar verdım ve sezeryan kararını alınca eşımı sancı odasına aldılar oyle bır cıglıkla aglayıp eşıme sarılmışımkı eşıme bana çok kotu davrandılar dedım ve eşim ınanılmaz sınırlendı tam eşım donup kım sana davrandı demeye kalmadan benı apar topar sezeryana aldılar tabı bu arada sabah 9 oldu ve doktorumu cagırdılar ..(akşam 5 de hastaneye yatış yaptım)dha sonra sabah 9:10 da dogum yapıp 9:30 yogun bakıma alınmama rahmen boş yatak olamdıgı ıçın oglen 13:00 ra kadar ben yogun bakımda bır çok hastayla ve dogum yapan bır çok kadınla bırlıkte orda bekletıldım
saat 13:00de ancak odaya alındım odalar bu arada daracık ve ıkı kışılık ortada banyo perdesı şeklınde bır perde mevcut ıkı kışı zor adım atıyo ...neyse hadı dedık tabıkı bu durumdan çok rahatsız olduk fakat tek tesellımız evladımızın saglıklı oluşuydu ..ertesı gun hastaneden dogum belgelerımızı alıp faturamızı odedıkten sonra eve gelırken farkettıkkı duzenlenen fatura bızım adımıza degıl ayrıca benım bır erkek çoçugum olmsına rahmen duzenlenen dogum evraklarında cadı bir kız çoçugunuz olmuştur yazıyordu :)))) doğum belgeleri ve faturayı düzeltmeye gittiğimizde bizden 48 liralık fazladan bir fatura daha kesildi(bu 48 daha sonra hastane tarafından büyük mücadele sonrasında bir bucuk ay sonra iade edildi) Bununlada kalmadı ilaclarımızı hastane çıkışında alamadık çünkü hala hastahanede yatıyor gözüküyorduk. 4 kez hastaneyi arayıp bu durumu izah etttikten sonra ancak hastahanede taburcu işlemimiz gercekleştirildi ve ilaçları alabildik.Herşeyden daha önemlisi cocuğumun yapılması zorunlu olan işitme testi cumartesi günü olması dolayısıyla yapılamadığını öne sürerek yapılmadan taburcu edildik oysaki ben sabah 9:10 gece doğum yaptım o saatten öğlene kadar cocuğumun işitme testi yapılabilirdi. cumartesi günü odiologların yarım gün çalıştığı söyledi...Hastaneye yazılı dilekçeyle şikayette bulundum ayrıca tıpmerkezindeki sorumlu başhemşire ile yüzyüze görüşerek şikayetlerimi bildirdim buna rağmen 1 ay sonra almış olduğum dilekçemin cevabında yaşadığım bu küçümsenemez ve asla unutmayacağım özel hastanede yaşanmaması gereken olaylar için 3 satırlık bir özür mektubu aldım.Bunları yazmamdaki amaç kesinlikle doğum yapacak kişilerin bunları bilerek bu hastaneyi tercih etmeleri.Bana kalırsa özel ümit hastanesinde doğum yapmaktansa devlet hastanesinde doğum yapmak verilebilecek en güzel karar. Tüm hamile arkadaslara hayırlı doğumlar...

Son düzenleme:
X