Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar..
ne anneyim ne de Eskişehirli..
ama bu iki kelimeyle ortağım .:) birkaç ay sonra tayin sebebiyle buraya taşınacağız nasipse.ancak bizim bir sorunumuz var, bebeğim olmuyor, bu ile gelirsem tüp bebek merkezi ya da hastaneleri iyi midir? önerilerinizi bekliyorum...
cnm bnm daha önce geldinmi bilmiyorum ama çok güzel bir şehire geliyorsunuz
6 ay önce eskişehir ümit hastanesinde doğum yaptım ve çok memnun kaldım eskişehirde acıbadem hastaneside var giden arkadaşlarım oradanda çok memnunlar
tüp bebek merkezi konusunda bilgim yok canım ama acıbadem ve ümit hastanesindeki doktorlar yönlendirecektir
canım benim çok teşekkür ederim, daha önce hiç gelmedim ben ,tamamen tayinden dolayı geliyorum.bu yüzden de bu ili tercih ediyorum.ama sağlık yönünden de pek yararlı bir şey bulamadım tüp bebek ünitelerinin azlığı ve yetersiz olduğunu anladım birkaç gündür yaptığım araştırmada..ama yine de burayı tercih edeceğim, artık başka çareler düşüneceğiz..sana özelden daha özel şeyler yazmak isterdim ama burdan yazmak da istemiyorum..çok sağol ama bana dönüş yaptığın için, bebeğini de Allahım bağışlasın tatlım...öptüm..
ben varımm hem eskişehirli hem de annneee
eeess eess eess kkiii kkkiii kkiii eski eski esss