Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yunusemre Devlet Hastanesinde tüp bebek alanında hemsirelere verirsen onlar gerçekten ihtiyaç sahibi olanlara veriyor. :)Merhabalar elimde Gonalf 300 var. Eskişehir elden teslim alabilecek olanlar ve gerçekten ihtiyacı olan birine vermek isterim. Ücretsizdir.
Merhaba ben alabilir miyim ?Merhabalar elimde Gonalf 300 var. Eskişehir elden teslim alabilecek olanlar ve gerçekten ihtiyacı olan birine vermek isterim. Ücretsizdir.
Hala kimseye vermediyseniz ben almak istiyorumMerhabalar elimde Gonalf 300 var. Eskişehir elden teslim alabilecek olanlar ve gerçekten ihtiyacı olan birine vermek isterim. Ücretsizdir.
Hala kimseye vermediyseniz ben almak istiyorum
Son kullanma tarihi nedir acabaMerhabalar elimde Gonalf 300 var. Eskişehir elden teslim alabilecek olanlar ve gerçekten ihtiyacı olan birine vermek isterim. Ücretsizdir.
Haziran 2024Son kullanma tarihi nedir acaba
Hiç birisi açık değil kullanılmamışGonal f lerin açıldıktan sonra kullanım süresi 28 gün üzerinde yazar.
Ücret istiyor musunuz acabaHiç birisi açık değil kullanılmamış
Hayır ücretsiz ama bayrama kadar biri için bekleteceğimÜcret istiyor musunuz acaba
Hala duruyor mu benim çok ihtiyacım var EskişehirdeyimMerhabalar elimde Gonalf 300 var. Eskişehir elden teslim alabilecek olanlar ve gerçekten ihtiyacı olan birine vermek isterim. Ücretsizdir.
Hala ihtiyacın var mı?Hala duruyor mu benim çok ihtiyacım var Eskişehirdeyim
Hala elinizde mevcut öu benim ihtiyacım var.Arkadaşlar Eskişehir içi gonalf ihtiyaci olan varsa benimle iletişime geçebilir. Elimde 3 kutu temmuz tarihli Gonal f 300 var. İhtiyacı olana vermek istiyorum. Ücretsizdir.
Üzgünüm verdim ilaçlarıHala elinizde mevcut öu benim ihtiyacım var.