• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir düğün mekanı yardım

Love01

her eve birer 4 patili :)
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
1.761
678
448
Sevgili arkadaşlar,
Allah kısmet ederse yaz sonu Eskişehir'de düğünümüz olacak.düğün mekanı arayışındayız,ben Eskişehirli olmadığımdan pek mekan bilmiyorum.bu nedenle mekan bilgisi ve önerisi olabilecek arkadaşlarımız olursa çok memnun olacağım :KK36:

Ala park mavi ada anadolu tavsiye ederim fiyatlar 6bin ustunde

Ala park mavi ada anadolu tavsiye ederim fiyatlar 6bin ustunde

çok tşk ederim msjınız için :) Mavi Ada hafta sonu yemekli veriyor sadece,o yüzden oraya hiç bakmadık.Ala Park'ta 7500 tl dedi miktar çok geldi.Anadolu'yu yeni duydum.Anadolu düğün salonu olarak mı geçiyor?

Evet benim orada oldu 500kisilik haziran haftaici 3bin vermistim alaparka cok yakin sehrin merkezinde arkdsim yeni tuttu 6bine haftasonu

ben turunç otelde çalışıyorum yemekli yada yemeksiz kişi sayısına göre yardımcı olurum mekanda çok güzel 5 yıldızlı otel

Geçen sene bir tanıdığımız keyf-i haremde düğünü nü yapmıştı. Gerçekten çok güzel bir mekan ücreti filan bilmiyorum ama bakılmaya değer bir yer. Ağaçların içerisinde güzel ferah bir mekan. Eğer kır düğünü düşünüyorsanız mutlaka bakın derim. www.keyf-iharem.com internet siteleri

80 kisi cay veya mesrubat kuru pasta ikrami olucakmi müzik sistemi istiyormusunuz bunlara gore fiyat yazayim

Back