Bebek İkinci El Eskişehir deyim arkadan kumandalı bisikletlrimizi satmak istiyorum..

Kayra

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2008
4.104
19
318
Eskişehir
Elle arkadan kumanda edilen bisikletlerimizi kullanamadığımız için satmak istiyorum... sordum sıfırı 75 tl. ben yarı fiyatına kabul edebilirim ..başka şehirlere kargo ücreti ekleneceğinden pahalıya mal olur. onedenle eskişehir yazdım... pembe renkli güneşlikli arkalarında sepetleri var.. 2 tane.. talep olursa foto koyarım...

Son düzenleme:
selam kayra neden satıyosun canım kullanmazlarmı daha...orası buyuksehır gıbı degıldır rahattır gıbı gelıyo bana.

selam kayra neden satıyosun canım kullanmazlarmı daha...orası buyuksehır gıbı degıldır rahattır gıbı gelıyo bana.

abla apartmanda oturuyorum ... bisikletlerse bodrumda her dışarı çıktığımızda kızlar birine emanet edip bodruma inip iki bisikletide çıkarmam ve işim bitince geri indirmem gerek. ayrıca iki ayrı bisikleti tek başıma kullanamıyorum.. alındığından beri bodrum bekliyorlar...kullanamıyoruz... bana ikizbebek arabası ideal yani...

merhaba kayra bu bisikletlerden kızıma almayı düşünüyorum. bisiklet yeniden farksız gibi görünüyor. fiyatı da çok uygunmuş ama tek sorun aynı şehirde olamamız.kargo parasını da ekleyince sıfırından daha pahalıya gelecek.eskişehirde bulunan arkadaşlar için çok uygun olacağını düşünüyorum.

ben bısıkletlerden bırını kızıma almayı çok ısterım ama ben ıspartadayım..mumkun olması çokmu zor acaba...

mrb bisikletler duruyormu acaba bu yaz oğluma almak istiyorumda eskişehirdeyim siz neresindesiniz

pembe renk canım ..özür dilerim gec oldu... mesaj attım size... hic bakmıyordum ben bu topiğe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…