Piercing, Hızma eskişehir' de bi yer bilen var mı???

2973485

her şeyim....
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
468
0
kızlar kulak kıkırdağımı deldirmeyi düşünüyorum eskişehir'de bildiğiniz bi yer var mı? işinin ehli iyi bi yer zemuszemus

canım hijyenik bi yer mi ben de orayı düşünüyorum ama içinde neresi özelime de atabilirsin.bir de kulağın tabancayla delinmesi zararlı intraketle delinmeli sanırım sen de ne kullandılar

Canım, yeri değişmiş sanırım.. Adalardaki yeri kapatmışlar.. Orayı arkadaşım işletiyordu.. Alt katındaydı.. Şimdiki yerine hiç gitmedim bilemiyorum o yüzden.. Ama gidip sorabilirsin alt kattaki dövmeci burda mı diye.. Sahipleri değişmiş sanırım ama dövme yapan çocuk aynı olabilir.. Ben dudağımı deldirmiştim.. ığneyle deldi.. Hiç acı falan hissetmedim.. Gayet sterildi mikrop falan kapmadı.. Bir problem olduğu zaman da ilgileniyorlar.. ıçin rahat olsun o konuda..

tmm canım sağol.evet şimdiki yeri 2 eylül caddesinde.ben de adalardayken kulak mememe 3. deliği deldrmiştim bi sorun çıkmadı bi gidip sormak lazım peki senin dudak gerçi ama çok acıdı mı uyuşturdular mı :)

Benim canım çok tatlıdır 6 kişi gittik biz dudağımı deldirmeye.. Uyuşturdular, hiç de bir şey hissetmedim.. O kadar strese girdiğime yandım.. Ama kızlardan biri dayanamadı görüntüye bayıldı.. Onun derdinden kendi derdimi düşünemedim zaten :))

:) uyuşturmazlarsa kötü olur valla benim de canım kıymetlidir kulağımı deldirrken bile öyle bi stres yapmışım ki rengim atmş delen kız korkmuş birden kaydirigubbakcemile3 ben de ya arkadaşlarımla ya da erkek arkadaşımla gitcem(benim surat şeklimi görürse napar bilmem :-) )

ya arkadaşlar bugün limona baktım hep tabancayla deliyolar mafoldumben başka bi yer biliyo musunuz :S

bende limonda burnumu deldirmiştim ama şu an ne durumdadır bilemiyorum.eskişehrde dövme yapan hemen hemen her yer iğneyle deliyor zaten.oralar daha sterildir.eğer hala deldirmedysen özelden mesaj atarsan yardımcı olabilirm:)

Limon bazaarda burnumu tabancayla(ki benimde cnm çok kıymetlidir) deldirmiştim geçensene hiç acımamıştı

Ben kuyumcuları tavsiye ederim. Esnaf sarayında yaşlı bir kadına deldirmiştim de, hiç hijyenik değildi. Şişti, ağrıdı filan.

X