Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu arada insanlar trafik diyor diyor da, hangi avrupa şehrinde bu kadar araba var? arabanı olmaması iyidir zaten arabaların merkez de işi ne çarşı da fala... altyapı imiş, koca antalya da yağmur yağıca elektrik gidiyor, be eskişehirde alt yapıdan kaynaklı tek sorunla karşılaşmadım. Ayrıca sanat iyidir, isanları sakinleştirir. Tiyatroya 5 tl ye gidebiliyorsam ben büyükerşeni severim.
bu arada insanlar trafik diyor diyor da, hangi avrupa şehrinde bu kadar araba var? arabanı olmaması iyidir zaten arabaların merkez de işi ne çarşı da fala... altyapı imiş, koca antalya da yağmur yağıca elektrik gidiyor, be eskişehirde alt yapıdan kaynaklı tek sorunla karşılaşmadım. Ayrıca sanat iyidir, isanları sakinleştirir. Tiyatroya 5 tl ye gidebiliyorsam ben büyükerşeni severim.
Tabi ki Yılmaz Hocaaaa...Geçenlerde Harun Karacan'ı Tvde dinleme fırsatım oldu. Bu sağlık turizmini doğalgaz gibi acayip benimsemişler. Yeni bişeymiş gibi insanlara yutturmaya çalışıolar. Bunun dışında bayanlara belde evleri açılacakmış, KOSGEB desteği alan bayanlar evde ve belde evlerinde el emekleriyle iş dünyasına kazandırılacakmış mış mış :))) Asıl MAKYÖZLÜK budur işte, Eskişehir'deki işsizliğe KOSGEB destekleriyle makyaj yapmak, üstünü örtmeye çalışmaktır bu durum. Bir de evde çalışmaya teşvik etmek hem bayanları soyutlamak, hem de dükkan açan esnafa haksızlıktır. Açıkçası söylemlerini çok anlamsız buldum. Kadir Çalışıcıyı dinlemedim. Ancak hem çoğu Eskişehirli gibi hizmetlerinden memnun kaldığımdan hem de oyların bölünmemesini istediğimden tercihim YILMAZ HOCA olacak, çoğu kişi gibi..
Çok şükür Eskişehir yine bizim. Yılmaz Hocamız yine görevinin başında yapılan herşeye rağmen. Üstelik bir ilçeyi de fazladan aldık. Hayırlı uğurlu olsun Eskişehirimize. Başarıları daim olsun.