Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayları

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayım

• Harun Karacan - AKP

OY: 12 17,1%
  • Yılmaz Büyükerşen - CHP

OY: 54 77,1%
  • Cemal Küçükbaş - HDP

OY: 1 1,4%
  • Kadir Çalışıcı - MHP

OY: 2 2,9%
  • Diğer...

OY: 1 1,4%

• Ankete Katılan
    70
  • Anket Kapalı .

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
41.591
141.631
598
Merhabalar ,

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayınız kim ?

Ankette kullanıcı isminiz gizli kalacaktır .

Adaylar parti adına göre alfabetik olarak yazılmıştır .

Ankette yer almayan partiler ve bağımsız adaylar için diğer seçeneği mevcuttur .

Son düzenleme:
Sevgili Ausencia ve _MedceziR_ sabah normal PC'den bağlanınca gördüm ve oyumu kullandım. İlginiz için teşekkür ederim.

Rica ederiz . Cihazla ilgili olabileceği gibi Medcezirin bahsettiği gibi mobil görünüm / klasik görünümle ilgili de olabilir.

Daha sonra ki anketler için bilginize.

eskişehirli olsam büyükerşen'i seçerdim.
eskişehir bir avrupa şehri görünümünde
bir karakter kazandı sayesinde.

Ne güzel ne vizyon sahibi bir adamdır Büyükerşan...Keşke hepsi onun gibi olabilse..

Tabii ki Yılmaz Büyükerşen hocamız ötesi olamaz Eskişehir'de. Oylar da bunu gösteriyor

Büyükerşen şehre güzel makyaj yaptı. Trafik felç ama olsun makyaj güzel :) Altyapı berbat ama olsun makyaj güzel :) En pahalı toplu taşıma Eskişehirde ama olsun makyaj güzel
Avrupa şehri gibi gösteren makyaj bütün çilemize değer Mİ?!?:92::92::92:KURTARALIM ŞEHRİMİZİ BU MAKYÖZDEN !ARTIK YETER!!!

Son düzenleme:
Büyükerşen şehre güzel makyaj yaptı. Trafik felç ama olsun makyaj güzel :) Altyapı berbat ama olsun makyaj güzel :) En pahalı toplu taşıma Eskişehirde ama olsun makyaj güzel

en pahalı mı
eskişehirde toplu taşıma çok pahalı değil bence
yani büyük şehirlere kıyasla aynı hemen hemen
öğrenci de 1 lira gibi bir rakam ödüyodu
geçen yıldan bahsediyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…